Ένας … διαφορετικός Νοέμβριος!

Από paok24.com: Η ευκαιρία για το απόλυτο, η σύγκριση με την περσινή... καταστροφή και τη σεζόν 2017-18!
Πηγή: paok24.com
Ένας … διαφορετικός Νοέμβριος!

Με τη χθεσινή νίκη του στη Νεάπολη, ο ΠΑΟΚ "ζευγάρωσε" τις νίκες του μέσα στον Νοέμβριο καθώς προηγήθηκε το "τρίποντο" εις βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 στην Τούμπα και την Κυριακή έχει την ευκαιρία να "αποχαιρετήσει" τον μήνα με το... απόλυτο, εφόσον υπερκεράσει το εμπόδιο του Βόλου.

Έτσι, τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να έχει... θετικά συναισθήματα για τον φετινό Νοέμβριο, σε πλήρη αντιδιαστολή με το περσινό αντίστοιχο διάστημα, στη διάρκεια του οποίου ο Δικέφαλος μάζεψε μόλις τρεις βαθμούς σε τρεις αγώνες.

Συγκεκριμένα, ο περσινός Νοέμβριος ξεκίνησε με "διπλό" εις βάρος του Παναθηναϊκού με σκορ 3-1, ωστόσο στις 21 Νοεμβρίου 2021 οι "ασπρόμαυροι"... κατάφεραν να χαρίσουν στον Ατρόμητο την πρώτη νίκη της σεζόν, χάνοντας με 2-0 στο Περιστέρι, ενώ στις 28 Νοεμβρίου 2021, ήρθε η ήττα από τον Άρη στην Τούμπα με σκορ 1-0.

Κάπως έτσι, ήταν και ο πρώτος Νοέμβριος του Ρουμάνου προπονητή στον πάγκο του ΠΑΟΚ, αυτός της σεζόν 2017-18. Και αυτό γιατί στις 5 Νοεμβρίου 2017 οι "ασπρόμαυροι" ηττήθηκαν με 1-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στις 20 Νοεμβρίου 2017 έκαμψαν την αντίσταση του Ατρόμητου στην Τούμπα με σκορ 2-0 αλλά έξι ημέρες αργότερα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (2-2).

Εφόσον πάντως ο ΠΑΟΚ κερδίσει την Κυριακή τον Βόλο στην Τούμπα, ο φετινός Νοέμβριος θα καταγραφεί ως ο καλύτερος του Ραζβάν Λουτσέσκου στο "τιμόνι" της ομάδας, πάντα σε ότι έχει να κάνει με τη Super League, καθώς ακόμα και τη σεζόν του νταμπλ, ο Δικέφαλος δεν ευτύχησε να καταγράψει το απόλυτο των νικών στον συγκεκριμένο μήνα.

Στις 3 Νοεμβρίου 2018, ο Δικέφαλος αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στις 11 Νοεμβρίου 2018 κέρδισε τον Παναιτωλικό στην Τούμπα με 2-1 και στις 24 Νοεμβρίου 2018 επικράτησε της Ξάνθης στην Τούμπα με σκορ 2-0!

Διαβάστε ακόμη...