Αουγκούστο: «Αν θες να πετύχεις, θα πρέπει να κλείσεις τα αυτιά σου» (vid)

Από sdna.gr: Με μία υποδειγματική αντεπίθεση και «εκτελεστή» τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, ο ΠΑΟΚ έγραψε το 3-0 στη Νίκαια. Το μήνυμα του Βραζιλιάνου και η αποθέωση του Δικεφάλου.
Πηγή: sdna.gr
Αουγκούστο: «Αν θες να πετύχεις, θα πρέπει να κλείσεις τα αυτιά σου» (vid)

Άρχισε να διευρύνεται η λίστα με τους παίκτες που έχουν βρει δίχτυα την φετινή σεζόν, με τους Φιλίπε Σοάρες και Ντόουγκλας Αουγκούστο να βάζουν το δικό τους λιθαράκι στην νίκη για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Φιλίπε Σοάρες και Ντόουγκλας Αουγκούστο σκόραραν για πρώτη φορά την φετινή σεζόν, με τον ΠΑΟΚ να φτάνει αισίως τους οκτώ διαφορετικούς σκόρερ μέχρι στιγμής.

Ο Πορτογάλος χαφ στο πρώτο του ματς ως βασικός στην ενδεκάδα έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση, ίσως την καλύτερη από την ημέρα που ήρθε στον Δικέφαλο και συνδύασε το γεμάτο παιχνίδι του με ένα γκολ που άνοιξε τον δρόμο για την νίκη κόντρα στον Ιωνικό. Ο Φιλίπε Σοάρες μέχρι χθες είχε αγωνιστεί σε έξι παιχνίδια ως αλλαγή και στην Νεάπολη αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος πίσω από τον επιθετικό, γεγονός που τον ευνόησε να είναι πιο κοντά την αντίπαλη εστία.

Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ του Σοάρες με την φανέλα του ΠΑΟΚ, αφού ο Πορτογάλος μέσος είχε σκοράρει και εναντίον του Ολυμπιακού στο «Καραϊσκάκης» κατά την διάρκεια του μίνι πρωταθλήματος των πλέι οφ την περσινή σεζόν.

Όσον αφορά τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, πέτυχε και αυτός το πρώτο του γκολ στη σεζόν. Ο Βραζιλιάνος χαφ που έπαιξε για πρώτη φορά φέτος από την αρχή του ματς στην φυσική του θέση, βρήκε δίχτυα μετά από 19 παιχνίδια στην Superleague. Τελευταία φορά είχε σκοράρει, ήταν περίπου πριν από 11 μήνες και συγκεκριμένα στις 15 Δεκεμβρίου του 2021 στην νίκη με 4-0 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα στους «Ζωσιμάδες».

Στο μήνυμά του, ο Αουγκούστο έδωσε το δικό του στίγμα των σκέψεων, σημειώνοντας: «Αν θες να πετύχεις τους στόχους σου, πρέπει να κλείσεις τα αυτιά σου στα αρνητικά. Ο Θεός είναι δίκαιος».

Πάντως, ο ΠΑΟΚ με ειδική μνεία στο γκολ, έκανε λόγο για τον ορισμό της αντεπίθεσης:

Διαβάστε ακόμη...