Η διαχείριση του Κουλιεράκη κι ο Κούρτιτς

Από paok24.com: Τι ισχύει για τους δύο με φόντο τον Ιωνικό ...
Πηγή: paok24.com
Η διαχείριση του Κουλιεράκη κι ο Κούρτιτς

Ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για το προτελευταίο παιχνίδι πριν από τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αντιμετωπίζοντας τον Ιωνικό στην Αθήνα.

Οι "ασπρόμαυροι" ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το αποψινό παιχνίδι (21:30) το πρωί της Τετάρτης και κατόπιν, αναχώρησαν με προορισμό την Αθήνα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ανακοινώνει τα ονόματα των "εκλεκτών" του, που μπήκαν στην αποστολή.

Σε αυτήν, βρίσκεται μετά από αρκετό καιρό ο Αντρέ Ρικάρντο, ενώ αντίθετα, στη Θεσσαλονίκη έμειναν οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Γιασμίν Κούρτιτς.

Ο νεαρός στόπερ, τις τελευταίες ημέρες ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης και προτιμήθηκε να μείνει στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της σωστής διαχείρισής του, ενώ όσον αφορά στον Κούρτιτς, ο Σλοβένος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και έκανε εξετάσεις.

Όπως διαβάσατε μέσα από το PAOK24, το γόνατό του μάζεψε υγρό -δείγμα κόπωσης- και σε αυτή τη φάση, κανείς δε θέλει να ρισκάρει το παραμικρό για τον Σλοβένο, γι' αυτό κι όπως αναμενόταν, έμεινε εκτός.

Στην Αθήνα ταξίδεψαν οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Σάστρε, Παναγιώτου, Κάργας, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ντόουγκλας, Κωνσταντέλιας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτς, Κουαλιάτα, Μπράντον, Ολιβέιρα και Ρικάρντο.

Διαβάστε ακόμη...