ΟΛΟΙ ΜΙΚΡΑ! ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Από acpaok.gr: Για την 6η αγωνιστική της Handball Premier, o ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Μίκρα, την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, την ΑΕΚ.
Πηγή: acpaok.gr
ΟΛΟΙ ΜΙΚΡΑ! ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Ο Δικέφαλος επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις, μετά τους ευρωπαϊκούς αγώνες κόντρα στην MRK Sesvete, έχοντας ως στόχο να διατηρήσει το αήττητο σερί του στο πρωτάθλημα, στο οποίο μετράει πέντε νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Απέναντι του, η ΑΕΚ, η οποία συγκατοικεί με τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφού και εκείνη μετράει μόνο νίκες στις πρώτες αναμετρήσεις τις οποίες έχει δώσει στο πρωτάθλημα.

Το τμήμα Χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ καλεί τον Κόσμο στην Μίκρα, προκειμένου με την φωνή και τον μοναδικό παλμό του να δώσει ώθηση στους παίκτες του Δικεφάλου, με στόχο ένα μεγάλο αποτέλεσμα.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Γούσιος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Μπαίνουμε στην πιο απαιτητική περίοδο της σεζόν, με δύσκολους αγώνες ανά 3-4 μέρες. Ξέρουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού με την ΑΕΚ, ωστόσο έχουμε μεγάλη πίστη στις δυνατότητες μας και θα κυνηγήσουμε τη νίκη και το απόλυτο στο πρωτάθλημα».

Διαβάστε ακόμη...