ΠΑΟΚ: Με 2/2 στο φινάλε ξεπερνάει την περσινή επίδοση!

Από paok24.com: Ευκαιρία... αναρρίχησης για τον Δικέφαλο!
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ: Με 2/2 στο φινάλε ξεπερνάει την περσινή επίδοση!

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα για τον ΠΑΟΚ, όμως αν καταφέρει να κάνει το απόλυτο στις δύο αναμετρήσεις που ακολουθούν με Ιωνικό (10/11) και ΝΠΣ Βόλο (13/11) μπορεί να κερδίσει ηρεμία αλλά και να «σκαρφαλώσει» υπό προϋποθέσεις στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Δικέφαλος σκόρπισε «εύκολους» βαθμούς σε παιχνίδια που ήλεγχε μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν σημαντικά στη βαθμολογική του θέση. Ωστόσο, δύο στροφές πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, οι «ασπρόμαυροι» έχουν την ευκαιρία με 2/2 μέσα σε διάστημα τριών ημερών, να βελτιώσουν την βαθμολογική τους θέση και να οδηγηθούν στην διακοπή με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

«Πιστεύω πως θα μπορούσαμε να είχαμε έξι βαθμούς περισσότερους σε παιχνίδια που χάσαμε από τις λεπτομέρειες στα τελευταία λεπτά σημαντικούς βαθμούς. Αν τους είχαμε σίγουρα θα μας έδιναν μια άλλη δυναμική.» ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Ραζβάν Λουτσέσκου, δείγμα της πικρίας που άφησαν οι... εύκολοι βαθμοί που πέταξε ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Ένα έξτρα κίνητρο -έτσι όπως είναι η εικόνα στην βαθμολογία- ενόψει των δύο τελευταίων αναμετρήσεων του Δικεφάλου είναι να ξεπεράσει την αντίστοιχη περσινή βαθμολογική συγκομιδή στον α' γύρο της κανονικής διάρκειας. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου σε 13 αναμετρήσεις είχε συγκεντρώσει μόλις 22 βαθμούς, ολοκληρώνοντας τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος στην 4η θέση.

Αυτή τη στιγμή ο Δικέφαλος μετράει 19 βαθμούς και αν πετύχει δύο σερί νίκες με Ιωνικό και Βόλο τότε θα φτάσει τους 25, τρεις παραπάνω από την περσινή βαθμολογική συγκομιδή.

Διαβάστε ακόμη...