Ντομινίκ Κοτάρσκι: Εν αναμονή μιας τεράστιας ευκαιρίας!

Από paok24.com:Οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι ετοιμάζονται για το πρώτο χειμερινό Μουντιάλ στην ιστορία και ο Ντόμινκ Κοτάρσκι αδημονεί να ακούσει το όνομά του από τα χείλη του Ζλάτκο Ντάλιτς στην πολυαναμενόμενη ανακοίνωση του τελικού ρόστερ της εθνικής Κροατίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.
Πηγή: paok24.com
Ντομινίκ Κοτάρσκι: Εν αναμονή μιας τεράστιας ευκαιρίας!

Όπως είχε άλλωστε εξομολογηθεί στόν ΑΝΤ1 Ντόμινικ Κοτάρσκι, η συμμετοχή στην παγκόσμια γιορτή του ποδοσφαίρου «είναι ένα όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή».

Η ανακοίνωση της αποστολής της Εθνικής Κροατίας για το Μουντιάλ του Κατάρ αναμένεται αύριο Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου. Στην προεπιλογή βρίσκονται 34 ποδοσφαιριστές, μεταξύ αυτών και ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, ο οποίος περιμένει την ευκαιρία να ταξιδέψει στο Κατάρ και να ζήσει αυτή την μαγική -από κάθε άποψη- εμπειρία για κάθε ποδοσφαιριστή.

Ο υψηλόσωμος πορτιέρε του Δικεφάλου έχει να ανταγωνιστεί αρκετά καλούς τερματοφύλακες για την τελική τριάδα των τερματοφυλάκων. Συγκεκριμένα, οι Ίβιτσα Ίβουσιτς, Ντόμινικ Λιβάκοβιτς, Νεντίλικο Λάμπροβιτς και Ίβο Γκρμπιτς διεκδικούν το «χρυσό» εισιτήριο για Κατάρ.
Ο νεαρός τερματοφύλακας του Δικεφάλου δεν έχει καταγράψει ακόμη κάποια συμμετοχή με την ανδρική ομάδα της χώρας του, παρά μόνο με τις μικρότερες κι αυτό ίσως είναι ένα συγκριτικό μειονέκτημα σε σχέση με τους υπόλοιπους. Ωστόσο οι άκρως θετικές εμφανίσεις του με τα «ασπρόμαυρα» αύξησαν τις πιθανότητες του για να βρίσκεται εκεί και σίγουρα πλέον δεν περνάει απαρατήρητος από τους ιθύνοντες της εθνικής ομάδας της χώρας του.

«Ήταν μια ιστορική στιγμή για μια χώρα όπως η Κροατία. Μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και σ' αυτό το Μουντιάλ. Ας μην ξεχνάμε ότι πετύχαμε σπουδαία πράγματα στο Nations League. O Μόντριτς, ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, συνεχίζει στην εθνική, είναι ο Μπρόζοβιτς, έχουμε μια ομάδα με πολύ ποιότητα», σημείωσε ο Κοτάρσκι μιλώντας για την φιναλίστ του 2018.

Διαβάστε ακόμη...