Κόντρα Μπαλτάκου με Καραπαπά στη ΓΣ της ΕΠΟ

Από thessports.gr:Ανέβηκαν προς στιγμήν οι τόνοι ανάμεσα στον πρόεδρο της ΕΠΟ και τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού για τον μισθό του Σταύρου Μάνταλου και το ποσοστό από τα ραδιοτηλεοπτικά.
Πηγή: thessports.gr
Κόντρα Μπαλτάκου με Καραπαπά στη ΓΣ της ΕΠΟ

Ο μισθός του Σταύρου Μάνταλου στην ΚΕΔ, που σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ διπλασιάστηκε και δεν μειώθηκε, όπως είπε ο Τάκης Μπαλτάκος, και το ποσοστό από τα ραδιοτηλεοπτικά συμβόλαια που πρέπει να αποδοθεί στην ΕΠΟ από τις ΠΑΕ, στάθηκε αφορμή για κόντρα ανάμεσα στον Τάκη Μπαλτάκο και τον Κώστα Καραπαπα.

«Σήμερα μαθαίνουμε καινούρια οικονομικά. Ο κ. Μάνταλος από 2.500 πήγε στις 5.000 και εσείς είπατε ότι έχει μείωση. Βαφτίσατε τον διπλασιασμό, μείωση. Παίρνει 5.000 για να κάνει τι;» είπε ο Κώστας Κραπαπάς και πρόσθεσε: «Τώρα μαθαίνουμε ότι λέτε εσείς, ότι κάτι που είναι νόμος που λέει ότι η ΕΠΟ θα έχει το 1%».

Μπαλτάκος: Κακώς υπάρχει ο νόμος

Καραπαπάς: Δεν θα το κρίνετε εσείς. Δεν θα κρίνετε εσείς τον Νόμο. Δεν είστε ο Θεός. Για να ισχύει η νομιμότητα πρέπει να ισχύσει ο Νόμος. Μου είναι αδιάφορη η αξιολογική σας κρίση.

Μπαλτάκος: Και μένα μου είναι αδιάφορο αυτό που λες.

Καραπαπάς: «Ούτε εμένα με ενδιαφέρει το κενό ανάμεσα στα αυτιά σου. Μιλάω για τους υπόλοιπους 150.. Χθες, έγινε ένα συμβούλιο όπου οι ομάδες συμφωνούν στο 1%. Πριν από αυτό απειλήσετε ευθέως τις ομάδες.

Το τι θα κάνουμε εμείς ως Λίγκα με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι δική μας δουλειά. Εσείς ο πρόεδρος της ΕΠΟ λέτε πως δεν θα τηρηθεί ο Νόμος και εάν τηρηθεί ο Νόμος οι ομάδες εκδικητικά δεν θα κάνουν μεταγραφές. Αυτό συζητάμε εδώ πέρα....

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...