Ανησυχία και αγωνία για Νάρεϊ ενόψει ΠΑΣ Γιάννενα

Από thessports.gr: Ο Κάλεντ Νάρεϊ αποχώρησε με ενοχλήσεις από την OPAP Arena το βράδυ της Κυριακής, με τον Γερμανό εξτρέμ να υποβάλλεται κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας σε εξετάσεις προκειμένου να ξεκαθαριστεί η κατάστασή του ενόψει και του αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννενα στην Τούμπα.
Πηγή: thessports.gr
Ανησυχία και αγωνία για Νάρεϊ ενόψει ΠΑΣ Γιάννενα

Πρόβλημα τραυματισμού φαίνεται πως αποκόμισε ο Κάλεντ Νάρεϊ, από το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, με τον 28χρονο εξτρέμ να γίνεται αλλαγή στο 67ο λεπτό του αγώνα και να φεύγει από το γηπεδο φανερά με ενοχλήσεις και στον ΠΑΟΚ επικρατεί ανησυχία για την κατάσταση του.

Ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ αποχώρησε από το γήπεδο νιώθοντας ένα σφίξιμο στους προσαγωγούς, και το βράδυ της Δευτέρας έκανε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του, καθώς και το αν χρειαστεί να απουσιάσει για κάποιο διάστημα.

Η πρώτη διάγνωση μπορεί να κάνει λόγο για σφίξιμο στους προσαγωγούς αλλά από σήμερα ουσιαστικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα γνωρίζει για το αν μπορεί να τον υπολογίζει για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ, αφού θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Γερμανού μεσοεπιθετικού.

Διαβάστε ακόμη...