Ντεμπούτο για ακόμα δύο στο πρωτάθλημα

Από paok24.com: Πόσοι παίκτες έχουν αγωνιστεί στη φετινή Super League από την πλευρά του ΠΑΟΚ ...
Πηγή: paok24.com
Ντεμπούτο για ακόμα δύο στο πρωτάθλημα

Φτάσαμε στη δέκατη αγωνιστική για να δούμε ακόμα δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να πραγματοποιούν την πρώτη τους συμμετοχή με τη φανέλα του Δικεφάλου στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο λόγος για τον Ράφα Σοάρες και τον Νικολάς Κουαλιάτα που απέναντι στην ΑΕΚ έγραψαν τη πρώτη τους συμμετοχή στη Super League. Ο Πορτογάλος αμυντικός αγωνίστηκε στο αρχικό σχήμα για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, με τον Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό να μπαίνει ως αλλαγή στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν αγωνιστεί στα καλοκαιρινά παιχνίδια κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας, αλλά έκτοτε για διαφορετικούς λόγους ο καθένας είχαν τεθεί εκτός των επιλογών του Ρουμάνου προπονητή. Ο Σοάρες τραυματίστηκε και απουσίασε για αρκετό διάστημα, ενώ ο Κουαλιάτα κρίθηκε πως χρειαζόταν μία περίοδο προσαρμογής στο νέο του περιβάλλον.

Ο Λουτσέσκου πλέον έχει χρησιμοποιήσει 24 ποδοσφαιριστές στις 10 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ψάχνοντας με αυτόν τον τρόπο να βρει λύσεις τόσο εξαιτίας των προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα λόγω της αγωνιστικής εικόνας που αυτή παρουσιάζει.

Διαβάστε ακόμη...