ΠΑΟΚ-Δάφνη Αγ. Δημητρίου

Από acpaok.gr: Για την 4η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 29 Οκτωβρίου και ώρα 13:00, στο PAOK Sports Arena, την Δάφνη Αγ. Δημητρίου.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ-Δάφνη Αγ. Δημητρίου

Ο ΠΑΟΚ, μετά το διπλό... χαρακτήρα στα Γιάννενα επί του τοπικού ΠΑΣ με 84-90, επέστρεψε στις νίκες και πλέον θέλει να επεκτείνει το σερί του, έχοντας μπροστά του ένα πρόγραμμα με παιχνίδια στα... μέτρα του. Ο Δικέφαλος με ρεκόρ 2-1 στο πρωτάθλημα, έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να «πατήσει» ακόμα και στην πρώτη τριάδα.

Απέναντι του, η Δάφνη Αγ. Δημητρίου, η οποία αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του EuroCup με δύο ήττες από την τούρκικη, Χατάι, ξεκίνησε στο πρωτάθλημα με δύο ήττες από Χανιά και Παναθηναϊκό. Την προηγούμενη αγωνιστική πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη σεζόν, επικρατώντας του Πρωτέα Βούλας με 72-51 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Δάφνη Αγίου Δημητρίου, η Χρύσα Κιλαζίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία προέρχεται από μεγάλη νίκη στην έδρα της κόντρα στον Πρωτέα Βούλας. Έχουμε κάνει την προετοιμασία μας όλη την εβδομάδα, είμαστε έτοιμες, και ελπίζουμε να έρθει η νίκη».

Διαβάστε ακόμη...