Προλαβαίνουν το ντέρμπι Ζίβκοβιτς και Ελ Καντουρί;

Από paok24.com: Τα δεδομένα για τους δύο και οι πιθανότητες να δώσουν το "παρών" στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Πηγή: paok24.com
Προλαβαίνουν το ντέρμπι Ζίβκοβιτς και Ελ Καντουρί;

Όπως και χθες έτσι και σήμερα, οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Ομάρ Ελ Καντουρί ήταν ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας!

Έτσι, προκύπτει αβίαστα το ερώτημα για τους δύο ποδοσφαιριστές: "Θα βρίσκονται στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια;"

Η απάντηση, έχει ως εξής: Ξεκινώντας από τον Ομάρ Ελ Καντουρί, όλα συνηγορούν πως ο Μαροκινός θα "προστατευτεί" από τον Ρουμάνο προπονητή και δεν θα ταξιδέψει το Σάββατο στην Αθήνα, παρότι δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα από τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Ωστόσο, ο 32χρονος χαφ εξακολουθεί να αισθάνεται "βαρύ" το πόδι του, με το... ιατρικό παρελθόν του να υποχρεώνει σχεδόν τον Λουτσέσκου να τον αφήσει στη Θεσσαλονίκη.

Σε ότι αφορά τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός νιώθει έντονους πόνους στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού ποδιού του, ωστόσο το πιθανότερο σενάριο αναφέρει πως θα συμπεριληφθεί στην αποστολή και θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι, ακόμα και αν αυτό έχει να κάνει με μία ολιγόλεπτη συμμετοχή του εάν το κρίνει σκόπιμο ο Ραζβάν Λουτσέσκου!

Διαβάστε ακόμη...