Λευτέρης Λύρατζης: Επέστρεψε και ανεβαίνει

Απο paok24.com: Δείχνει να ξεπερνά τελείως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε
Πηγή: paok24.com
Λευτέρης Λύρατζης: Επέστρεψε και ανεβαίνει

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της νίκης του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού τη Δευτέρα, ήταν χωρίς αμφιβολία ο Λευτέρης Λύρατζης.

Ο νεαρός δεξιός μπακ του Δικεφάλου πραγματοποίησε μία από τις πιο ολοκληρωμένες εμφανίσεις του με την πρώτη ομάδα και μάλιστα σε ένα ντέρμπι πολύ υψηλών απαιτήσεων.

Ο «Λύρα» κόντρα στους ερυθρόλευκους μέτρησε μία ασίστ, είχε 2/5 γεμίσματα, εφτά σωστές πάσες, ενώ είχε και δύο τελικές προσπάθειες σε μία γεμάτη εμφάνιση τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Έλληνας αμυντικός του ΠΑΟΚ έχει αφήσει πίσω του το πρόβλημα τραυματισμού που τόσο πολύ τον ταλαιπώρησε από την αρχή της προετοιμασίας και το χτύπημα που δέχτηκε στο πρώτο φιλικό της ομάδας και πλέον απερίσπαστος δουλεύει και βελτιώνεται διαρκώς προπόνηση με την προπόνηση, παιχνίδι με το παιχνίδι.

Μέσα από το PAOK24 διαβάσατε χθες πως ΠΑΟΚ και Λύρατζης βρίσκονται στην τελική ευθεία για την επέκταση της συνεργασίας τους, με τους Δικεφάλου να εκτιμούν και να πιστεύουν απεριόριστα τον νεαρό αμυντικό της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...