Κυριάκος: «Η αλητεία Τρεϊμάνις - Πινέϊρο θα αλλοίωνε μία ποδοσφαιρική διαδρομή»

Από sdna.gr: Το αποτύπωμα της «αλητείας», όπως χαρακτηριστικά σημειώνει ο Κυριάκος Κυριάκος, θα μπορούσε να είναι πολύ βαθύτερο της απλής αλλοίωσης ενός αποτελέσματος για τον ΠΑΟΚ στην παρούσα φάση!
Πηγή: sdna.gr
Κυριάκος: «Η αλητεία Τρεϊμάνις - Πινέϊρο θα αλλοίωνε μία ποδοσφαιρική διαδρομή»

Ο Κυριάκος Κυριάκος τοποθετήθηκε από πλευράς ΠΑΟΚ, κάνοντας μία πρώτη ανάγνωση των δεδομένων στην παρούσα φάση. Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, σε αυτό το μυστήριο πρωτάθλημα της φετινή σεζόν, ο Δικέφαλος ανήκει στην κατηγορία των ομάδων που έχουν κατακτήσει λιγότερα απ΄όσα δικαιούνται της ποδοσφαιρικής τους δουλειάς.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται εν μέσω μίας συγκεκριμένης διαδικασίας και η αλητεία των Τρεϊμάνις και Πινέϊρο, όπως τόνισε, θα μπορούσε να έχει ένα μεγαλύτερο αντίκτυπο εντός του Δικεφάλου. Σε αυτήν την φάση των λεπτών ισορροπιών. Δεν θα αλλοίωνε απλά ένα ματς αλλά μία ολόκληρη ποδοσφαιρική διαδρομή. Μια διαδρομή με πολλά αγκάθια και εμπόδια για τους ασπρόμαυρους που μπορούν εύκολα να τον αποπροσανατολίσουν.

Γι΄αυτό «ευχαρίστησε» τα παιδιά που έδειξαν χαρακτήρα και γίνονται άντρες υπό αυτές τις συνθήκες και τους άντρες που φαντάζουν δάσκαλοι και οδηγοί σε αυτό το εγχείρημα, με την ευχή «το Καραϊσκάκη του 2022, να αποδειχθεί η Ξάνθη του 2017».

Όπως ανέφερε στην ανάρτησή του:

«Είναι μυστήριο το φετινό πρωτάθλημα. Υπάρχουν ομάδες που έχουν πάρει περισσότερα απ´όσα έχουν δουλέψει και ομάδες που έχουν κατακτήσει λιγότερα απ´όσα αξίζει η ποδοσφαιρική δουλειά τους. Ο ΠΑΟΚ ως σήμερα ανήκει ακόμη στη δεύτερη κατηγορία. Του έχουν «κλέψει» (ποδοσφαιρικά) βαθμούς, δεν έχει κλέψει κανέναν.

Δεν μπορείς να κόψεις δρόμο στο ποδόσφαιρο. Αυτός είναι ο κανόνας. Είναι τόσες πολλές οι ομοιότητες της τωρινής περιόδου -στο γήπεδο και στον περίγυρο- με το φθινόπωρο του 2017, που είναι σχεδόν δεδομένο ότι και η κατάληξη θα έχει αντίστοιχες ομοιότητες. Μακάρι και αντίστοιχα επιτεύγματα.

Παρότι δεν υπάρχει εύκολο χτίσιμο, υπάρχει εύκολο γκρέμισμα όταν περπατάς σε λεπτό πάγο ισορροπιών. Και εκεί αλητείες σαν αυτή του Τρεϊμάνις και του Πινέϊρο δεν αλλοιώνουν απλά ένα ματς, αλλά ολόκληρες ποδοσφαιρικές διαδρομές. Γιατί αν άλλαζε το αποτέλεσμα θα ήταν το μικρότερο από τα κακά που θα προκαλούσε η εσωστρέφεια στην δύσκολη πόλη μας.

Γι' αυτό αξίζουν ένα μεγάλο «ευχαριστώ» τα παιδιά που γίνονται άντρες και οι άντρες που γίνονται δάσκαλοι. Μέχρι να πάρει μπρος για τα καλά ξανά το τρένο. Ας είναι το Καραϊσκάκη του 2022, η Ξάνθη του 2017... Στο ματς με τον Αστέρα, η Τούμπα είναι απαραίτητη. Η φετινή Τούμπα, με όσους πιστούς έχει κάθε φορά, έχει κρατήσει το έδαφος σταθερό. Όχι επειδή όλοι καταλαβαίνουν αυτό που πρέπει. Αλλά επειδή καταλαβαίνουν αυτοί που πρέπει...»

Διαβάστε ακόμη...