Χατζηθεοδώρου: «Πειθαρχία και να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού κόντρα στη De Zaan»

Από sdna.gr: Για την πρώτη αγωνιστική του προκριματικού Όμιλου του LEN Euro Cup, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo αντιμετωπίζει σε λίγες ώρες την ολλανδική, ZV De Zaan, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο (13/10, 20:30).
Πηγή: sdna.gr
Χατζηθεοδώρου: «Πειθαρχία και να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού κόντρα στη De Zaan»

Ο Δικέφαλος ξεκινά τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του στον Προκριματικό Όμιλο του LEN Euro Cup, τον οποίον διοργανώνει στο «σπίτι» του, το Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.

Απέναντι του για την πρώτη αγωνιστική, η ολλανδική ZV De Zaan, η οποία την περσινή περίοδο τερμάτισε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Την φετινή περίοδο, έχοντας ένα σύνολο με αρκετούς Ολλανδούς διεθνείς, ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της με νίκη στο πρωτάθλημα με 10-16 απέναντι στην Amerfourt.

Για το παιχνίδι κόντρα στην ZV De Zaan, ο προπονητής της ομάδας, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου:

«Καταρχάς στην όλη διαδικασία του ομίλου είμαστε το αουτσάιντερ. Είμαστε ουσιαστικά η πιο άπειρη ομάδα απ' όλες τις συμμετέχουσες, οι οποίες τα τελευταία χρόνια δίνουν σταθερά το παρών σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τα συναισθήματα μας είναι ανάμεικτα. Είμαστε σε καλή κατάσταση, η ομάδα μου δείχνει σίγουρη. Είναι δεδομένο πως θα υπάρχει άγχος, λόγω της απειρίας σε τέτοια παιχνίδια. Η De Zaan είναι μία επικίνδυνη ομάδα, η οποία έχει στις τάξεις της διεθνείς παίκτες από την Εθνική Ολλανδίας. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πιστέψουμε πως θα κερδίσουμε ή θα χάσουμε πριν την έναρξη του ματς. Θέλει πειθαρχία και να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού».

Διαβάστε ακόμη...