«Προς όφελος όλων η μετακόμιση του ΠΑΟΚ»

Aπό sdna.gr: Για «νέα προσέγγιση με καλή διάθεση απ΄όλες τις πλευρές» έκανε λόγο ο επικεφαλής της νέας διοικούσας επιτροπής του Καυταντζογλείου, Γιάννης Σωσίδης, μιλώντας για το ενδεχόμενο μετεγκατάστασης του ΠΑΟΚ λόγω της Νέας Τούμπας.
Πηγή: sdna.gr
«Προς όφελος όλων η μετακόμιση του ΠΑΟΚ»

Η υπόθεση του Καυτανζογλείου αποτελεί ένα σημαντικό αγκάθι στο φάκελο της Νέας Τούμπας καθώς μπορεί το project που αφορά το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ να προχωρά και να παρουσιάζει εξελίξεις, ωστόσο, το θέμα της μετεγκατάστασης του Δικεφάλου παραμένει μετέωρο.

Το σήριαλ με το Καυτανζόγλειο αποδείχθηκε πολύκροτο και περιπλέχθηκε ακόμη περισσότερο τον περασμένο Οκτώβρη όταν τέθηκε ως θέμα προκειμένου να χρησιμοποιείται ως έδρα από τον ΠΑΟΚ Β'. Η αποστολή της σύμβασης μόλις πέντε ημέρες πριν την έναρξη της Super league 2, με «κατάπτυστους όρους», όπως σημείωναν χαρακτηριστικά οι Θεσσαλονικείς, έφερε την «έκρηξη» του ΠΑΟΚ.

Με εντολή του Ιβάν Σαββίδη τότε, ο ΠΑΟΚ Β´ άλλαξε έδρα και μετακινήθηκε στο γήπεδο του Μακεδονικού, χρεώνοντας την διοίκηση του Καυτανζογλείου και τον Λευτέρη Αυγενάκη για απροθυμία και αποκλεισμό του Δικεφάλου. Μάλιστα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού τέθηκε από τους Θεσσαλονικείς εκτός κουβέντας ως persona non grata δεδομένου του παρελθόντος και της... προϊστορίας του με τον ΠΑΟΚ, κάνοντας σαφές πως δεν επιθυμούν καμία συνδιαλλαγή μαζί του!

Μάλιστα, όπως αναφερόταν στη σχετική τοποθέτηση του ΠΑΟΚ: «... δόθηκε η εντολή να εξεταστούν οι εναλλακτικές για την μετεγκατάσταση της πρώτης ομάδας την περίοδο κατασκευής της Νέας Τούμπας, καθώς τόσο η διοίκηση του Καυτανζογλείου, όσο και ο πολιτικός της προϊστάμενος κ. Αυγενάκης δείχνουν ξεκάθαρα την απροθυμία τους να δώσουν τις απαραίτητες λύσεις.

Το γεγονός είναι πως ένα μήνα μετά τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, καμία ουσιαστική κίνηση στο θέμα του Καυτανζογλείου δεν έχει γίνει όσον αφορά τη μετεγκατάσταση της Α' ομάδας ενώ και η αντιμετώπιση του ΠΑΟΚ Β' μας δημιουργεί εύλογους προβληματισμούς για το μέλλον. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει άλλο χρόνο να χάνει».

Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis FM 95.5, o επικεφαλής της νέας διοικούσας επιτροπής του Καυταντζογλείου, Γιάννης Σωσίδης, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο μετακίνησης του ΠΑΟΚ, σημειώνοντας πως: «Έχει δύο επίπεδα αυτό το θέμα. Το ένα είναι ότι εφόσον προχωρήσει στο πρότζεκτ της Νέα Τούμπας θα πρέπει να βρεθεί η μεταβατική έδρα του συλλόγου. Εκεί όλοι θέλουν να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Για να μπορέσει να μετακομίσει θα πρέπει το στάδιο να πληροί κάποιες προδιαγραφές. Εκεί θα πρέπει να γίνει μία σύμπραξη και κάποιες εκτιμήσεις και ο ΠΑΟΚ να πει ποια από τα έργα θα χρηματοδοτήσει. Υπάρχουν νέα πρόσωπα στην επιτροπή διοίκησης, είμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο. Ο ΠΑΟΚ πάγωσε αυτή την διαδικασία. Εγώ δεν έχω αντιληφθεί κάποια παρέμβαση του Υπουργού. Δεν υπάρχει καμία λογική να μην βρεθεί λύση, είναι προς όφελος όλων. Το τελευταίο διάστημα υπάρχει καινούργια προσέγγιση με καλή διάθεση από όλες τις πλευρές».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...