Ο πολύτιμος Νάρεϊ που δίνει λύσεις παντού (pics)

Απο paok24.com: Ο Γερμανός προσπαθεί να τα κάνει... όλα για τον ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
Ο πολύτιμος Νάρεϊ που δίνει λύσεις παντού (pics)

Ο ΠΑΟΚ έδωσε... μάχη για να κάνει δικό του τον Κάλεντ Νάρεϊ το περασμένο καλοκαίρι και μετά κι από τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν, είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για μία από τις σωστές κινήσεις των "ασπρόμαυρων".

Ο Γερμανός έχει καταφέρει να δείξει αρκετή από την ποιότητά του και σε 9 συμμετοχές, έχει να επιδείξει 3 γκολ και 2 ασίστ, αποτελώντας σημείο αναφοράς για τον ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Νάρεϊ έχει αγωνιστεί σε 7 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Super League, αλλά και στους 2 αγώνες με τη Λέφσκι Σόφιας στο Europa Conference League, έχοντας παίξει συνολικά 743′ από το ξεκίνημα της σεζόν.

Οι αριθμοί αποτυπώνουν την πραγματικότητα

Ο Γερμανός είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή 3ος σε δημιουργία φάσεων στο πρωτάθλημα με μέσο όρο 1,71, με τους Βαλμπουενά και Κλωναρίδη να είναι πρώτοι με 2 μέσο όρο, ενώ είναι 5ος σε key passes με μέσο όρο μια ανά αγώνα.

Όσον αφορά στον ΠΑΟΚ, ο Νάρεϊ είναι 1ος σε τελικές στην εστία με 7, ενώ ακολουθεί ο Μπράντον Τόμας με 5 κι είναι -επίσης- 1ος σε ευκαιρίες με 10, όσες έχει κι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, ο οποίος -ωστόσο- δεν έχει πετύχει ακόμη γκολ, έχοντας και 2,7 τάκλιν μέσο όρο.

Ο θερμικός χάρτης του Γερμανού δείχνει ότι στα παιχνίδια πρωταθλήματος, έχει πατήσει σχεδόν παντού κι είναι κι αυτό ένα σημαντικό στοιχείο της συνολικής του παρουσίας μέχρι τώρα στον ΠΑΟΚ:

Βάσει των αριθμών, ο Νάρεϊ είναι -ουσιαστικά- αυτός που... τραβάει κουπί στην επίθεση, δίνοντας σημαντικές λύσεις στον ΠΑΟΚ, με τα γκολ, τις ασίστ αλλά και τις κινήσεις του στο γήπεδο, την ώρα που ο Λουτσέσκου περιμένει νούμερα κι ουσία κι από άλλους ποδοσφαιριστές του στην επίθεση, που κινούνται σε πολύ ρηχά νερά.

Διαβάστε ακόμη...