«Μαζεύονται» τα ερωτηματικά!

Από paok24.com: Μέχρι χθες, το μεγάλο ερωτηματικό που είχε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά, ήταν το αν ο Νέλσον Ολιβέιρα θα κέρδιζε τη μάχη με τον χρόνο και θα ξεπερνούσε εγκαίρως τις ενοχλήσεις που "κληρονόμησε" στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.
Πηγή: paok24.com
«Μαζεύονται» τα ερωτηματικά!

Σήμερα ωστόσο, τα πράγματα... περιπλέχτηκαν από τη στιγμή που ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δεν συμμετείχε καν στην προπόνηση λόγω ίωσης αλλά και οι Ντόουγκλας Αουγκούστο, Ιβάν Νάσμπεργκ νιώθουν ενοχλήσεις!

Κάπως έτσι, τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι αρκετά, μιας και ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν προχώρησε σήμερα σε ξεκάθαρες δοκιμές για την ενδεκάδα! Έχουμε και λέμε:

Ποιος θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης στο παιχνίδι της Κυριακής, στην περίπτωση που ο Νέλσον Ολιβέιρα κριθεί αύριο ανέτοιμος να πάρει φανέλα βασικού στη Λιβαδειά; Ο Βασίλης Γκορντεζιάνι; Ο Κάλεντ Νάρεϊ; Ή μήπως ξανά ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, όπως συνέβη την περασμένη Κυριακή;

Ποιος θα πλαισιώσει τους Τιάγκο Ντάντας και Γιάσμιν Κούρτιτς, στην περίπτωση που ο Ντόουγκλας Αουγκούστο δεν ξεπεράσει εγκαίρως τις ενοχλήσεις στον λαγονοψοϊτη ή προφυλαχθεί από τον Ραζβάν Λουτσέσκου; Η λογική "λέει" Ομάρ Ελ Καντουρί, με τον Μαροκινό να επωμίζεται την ευθύνη της θέσης "10", ενώ πάντα υπάρχει και η επιλογή του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ!

Σε ότι αφορά τι θα συμβεί στην περίπτωση που δεν είναι 100% έτοιμος ο Ιβάν Νάσμπεργκ, με δεδομένη πλέον την απουσία του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, τα πράγματα είναι πιο απλά. Δίπλα στον Ίνγκι Ίνγκασον, θα αγωνιστεί ο Γιάννης Κάργας.

Αναφορικά τέλος με το ενδεχόμενο να μην ανακτήσει τις δυνάμεις του ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, τότε πρώτος υποψήφιος για να πάρει τη θέση του – ειδικά εάν ο Κάλεντ Νάρεϊ αγωνιστεί ως κεντρικός επιθετικός – είναι ασφαλώς ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, ενώ υπάρχει και το σενάριο για Νάρεϊ στα δεξιά και αριστερά τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ!

Διαβάστε ακόμη...