Γκαρσία: “Οι ποδοσφαιριστές μοιάζουν με… μηχανές πλέον”

Από paok24.com: Ξεχωριστές ατάκες του Ουρουγουανού στους συμπατριώτες του...
Πηγή: paok24.com
Γκαρσία: “Οι ποδοσφαιριστές μοιάζουν με… μηχανές πλέον”

Ο Πάμπλο Γκαρσία βρέθηκε πρόσφατα στην Μπρατισλάβα, μαζί με τον γιο του, προκειμένου να συναντήσει την Εθνική Ουρουγουάης, που ήταν εκεί για το φιλικό με τον Καναδά.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Β', είχε την ευκαιρία να μιλήσει με πολλούς συμπατριώτες του και τώρα, παραχώρησε μία μεγάλη συνέντευξη σε μέσο της χώρας του, κάνοντας focus στην Εθνική.

"Πήγα να δω την Ουρουγουάη επειδή βρισκόταν κοντά κι ήθελα να συναντήσω πολλούς πρώην συνεργάτες μου. Πέρασε αρκετός καιρός, από τότε που είδα τον Ντάριο Φερνάντες, τον Ντιέγκο Αλόνσο και τον Λουίς Σουάρες. Στο ξενοδοχείο υπήρχε αρκετός κόσμος που με αναγνώρισε και σίγουρα, αυτό μου έδωσε μεγάλη χαρά. Είδα καλά τον Σουάρες. Είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο και πιστεύω ότι αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι η τελευταία του διοργάνωση με την Εθνική ομάδα. Θα προσπαθήσει να πετύχει ό,τι καλύτερο μπορεί", ανέφερε αρχικά ο Ουρουγουανός.

"Τώρα οι ποδοσφαιριστές μοιάζουν με... μηχανές, είναι καλά προετοιμασμένοι. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει, υπάρχει πολύ περισσότερο τρέξιμο, δεν υπάρχουν στατικοί παίκτες", πρόσθεσε ο Γκαρσία και στη συνέχεια, κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός πως ήταν πάντα από τις ηγετικές προσωπικότητες της Εθνικής, ακόμη κι αν δεν έπαιζε πολύ στην ομάδα του.

"Δεν είναι εύκολο να το εξηγήσω, αλλά ξέρω πολύ καλά πως ακόμη κι όταν ήμουν σε μία ομάδα που δεν έπαιζα πολύ, δούλευα μέχρι... θανάτου. Δούλευα πολύ extra, μετά την προπόνηση κι ίσως είχα και μεγαλύτερη θέληση και προσμονή για την Εθνική. Ήθελα να είμαι εκεί, να παίξω, να δώσω το καλύτερο που μπορούσα κι αυτό μου έδινε πολλά".

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...