ΠΑΟΚ: Το πρόβλημα στο φορ, με νούμερα

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ μετά τα πρώτα 8 επίσημα παιχνίδια της σεζόν, σε προκριματικά Europa Conference League και Superleague, μετρά μόλις 7 γκολ.
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ: Το πρόβλημα στο φορ, με νούμερα

Αυτό είναι και το μεγαλύτερο αποδεικτικό στην δυσκολία του σκοραρίσματος. Φτάνει μέχρι την περιοχή με αξιώσεις και εκεί βάζει δύσκολα στον εαυτό του.

Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο Ολιβέιρα σκόραρε το πρώτο του γκολ με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, και μόλις το δεύτερο συνολικά μετά από εκείνο στα προκριματικά του περσινού Conference League με τους Μποέμιανς στην Ιρλανδία. Αυτό ήταν και το δεύτερο γκολ που βρήκαν οι ασπρόμαυροι από σέντερ φορ, στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, μετά από εκείνο της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό, από τον Μπράντον Τόμας.

Δύο γκολ έχει ο Νάρεϊ (Ατρόμητο, ΟΦΗ), δύο ο Κούρτιτς (Ατρόμητος, Λαμία) και ένα ο Τιάγκο Ντάντας (Λέφσκι Σόφιας) για να συμπληρωθούν τα επτά τέρματα. Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να μειωθεί η προσπάθεια που γίνεται από το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου μέχρι την τελική ενέργεια, ούτε φυσικά η εμφάνιση του Ολιβέιρα με τον Παναθηναϊκό, με τον Πορτογάλο να επιδεικνύει το καλύτερο του 50λεπτο με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, Ο Δικέφαλος επιβάλλεται να βρει πιο εύκολο δρόμο προς τα δίχτυα, πριν η δυστοκία αρχίσει να επηρεάζει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και χαλάσει έτσι όλη η υπόλοιπη προσπάθεια.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...