Λουτσέσκου: «Συνδεδεμένος» με τον Λεβαδειακό!

Από paok24.com:Η αναμέτρηση της Κυριακής με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά, θα είναι αισίως η 11η συνάντηση του Ραζβάν Λουτσέσκου με τους "πράσινους" της Βοιωτίας.
Πηγή: paok24.com
Λουτσέσκου: «Συνδεδεμένος» με τον Λεβαδειακό!

Στις προηγούμενες δέκα, τόσο ως τεχνικός ηγέτης του ΠΑΟΚ όσο και της Ξάνθης, ο απολογισμός του Ρουμάνου προπονητή είναι 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και μία ήττα, με το... αρνητικό κομμάτι αυτού να αφορά την περίοδο που ο Λουτσέσκου ήταν στον πάγκο της Ξάνθης.

Συγκεκριμένα, ως προπονητής των "ακριτών", ο 53χρονος προπονητής είχε 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 3 ήττες με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, ενώ ως προπονητής του Δικεφάλου, ο απολογισμός είναι 4 νίκες και 1 ισοπαλία!

Μάλιστα, η τελευταία έλαβε χώρα στο ντεμπούτο του Λουτσέσκου στη Super League ως προπονητής του ΠΑΟΚ, στις 20 Αυγούστου 2017, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της σεζόν 2017-18!

Τότε, οι "ασπρόμαυροι" παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενομένου και περιορίστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας (0-0), ενώ τα πράγματα... βελτιώθηκαν στα επόμενα ματς από τη στιγμή που αρχής γενομένης από το παιχνίδι για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, στις 20 Σεπτεμβρίου 2017, στο οποίο ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-1, ο Δικέφαλος και ο Ραζβάν Λουτσέσκου "μετράνε" τέσσερις διαδοχικές νίκες εις βάρος του Λεβαδειακού!

Διαβάστε ακόμη...