«Ο Λουτσέσκου θα κάνει τα πάντα για να πετύχει και θα χτίσει ξανά τον ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr : Ο Χαμζά Γιουνές μίλησε για τον Ραζβαν Λουτσέσκου και τόνισε ότι ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, μπορεί να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα.
Πηγή: sdna.gr
«Ο Λουτσέσκου θα κάνει τα πάντα για να πετύχει και θα χτίσει ξανά τον ΠΑΟΚ»

Ο Γιουνές έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Άρη και Ξάνθη, όπου και στην τελευταία ομάδα ήταν υπό τις οδηγίες του Λουτσέσκου, με τον οποίο είναι και κουμπάροι.

Ο Τυνήσιος επιθετικός μίλησε για τον προπονητή του Δικεφάλου με τα καλύτερα λόγια και ανέφερε ότι αποτελεί και ένα πρότυπο για τον ίδιο, που θέλει να ακολουθήσει την προπονητική.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Αυτή τη στιγμή είμαι ελεύθερος, δεν θέλω να βρω ομάδα γιατί στοχεύω στο δίπλωμα προπονητικής. Είναι ένα πρότυπο για εμένα, είναι ένας προπονητής που θέλω να του μοιάσω στο επίπεδο της προπονητικής, θα ήταν μεγάλη μου τιμή να του μοιάσω»

Για την πίεση που υπάρχει αλλά και την ένταση με τους οπαδούς:

«Όταν είσαι προπονητής σε μία μεγάλη ομάδα, είναι φυσιολογικό να έχεις πίεση στο έργο σου, αυτό συμβαίνει, στοχεύεις σε τρόπαια και αυτό είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού. Είναι ένας μεγάλος προπονητής και μπορεί να το... γυρίσει ξανά.

Όταν αλλάζεις αρκετούς ποδοσφαιριστές σε μικρό χρονικό διάστημα συμβαίνουν αυτά. Δεν ξέρω ποιος έφερε τους παίκτες στον ΠΑΟΚ, αυτός τους έφερε; Αλλά ξέρω θα κάνει τα πάντα για να πετύχει και θα χτίσει ξανά την ομάδα, αλλά χρειάζεται υπομονή για να πετύχεις και νομίζω ότι θα πετύχει. Τώρα όλα είναι στο χέρι των ποδοσφαιριστών, να βγάλουν τον χαρακτήρα τους, να γυρίσουν το κλίμα και να υπάρχουν καλά αποδυτήρια. Ο Ραζβάν κάνει πολύ καλή προπόνηση, υπάρχει πλάνο αλλά θα πρέπει όλοι να δουλέψουν σε αυτόν τον τομέα».

Διαβάστε ακόμη...