Ζαμπά: «Σε ευχαριστώ ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: Ο Λέο Ζαμπά αποτελεί εδώ και λίγες ημέρες παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, με τις δύο πλευρές να φτάνουν σε κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους, μετά από ένα μεγάλο διάστημα που ο Βραζιλιάνος ήταν εξαφανισμένος.
Πηγή: paok24.com
Ζαμπά: «Σε ευχαριστώ ΠΑΟΚ»

Ο πρώην -πλέον- παίκτης του Δικεφάλου προχώρησε σε μια ακόμη ανάρτηση, στα social media, αυτή τη φορά για να αποχαιρετήσει τον ΠΑΟΚ.

«Μερικές αποφάσεις στη ζωή μας είναι δύσκολες. Μερικές στιγμές θα μείνουν αξέχαστες. Μερικές ιστορίες θα μείνουν για πάντα.

Από την πρώτη μέρα που βρέθηκα στην Θεσσαλονίκη ένιωσα πως η προστασία και η στοργή που θα λάβω θα είναι μοναδικές. Πράγματι ήταν. Τα λόγια δεν μπορούν να το περιγράψουν. Ότι ένιωσα και ότι έζησα τα τελευταία χρόνια ως αθλητής του ΠΑΟΚ.

Τίτλους. Ιστορικά παιχνίδια. Λύτρωση. Έζησα στα άκρα τη ζωή μου σε αυτήν την όμορφη πόλη. Από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές, σε αυτές που φοβήθηκα περισσότερο από ποτέ για την ζωή μου. Και αυτό μένει. Δεν μπορώ να το αρνηθώ. Ο ΠΑΟΚ θα είναι κομμάτι της ζωής μου για πάντα. Η Ελλάδα ήταν το δεύτερο σπίτι μου.

Θέλω να δημοσιεύσω το "ευχαριστώ" μου με τα πιο αγνά συναισθήματα για όλους τους επαγγελματίες, αθλητές, εργαζομένους, φίλους και ανθρώπους που ήταν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Χωρίς εσάς, η ιστορία θα ήταν διαφορετική.

Εύχομαι τα καλύτερα για αυτό το κλαμπ, που μου έδωσε τόσα πολλά και μου έμαθε να αντιλαμβάνομαι το ποδόσφαιρο με διαφορετικό τρόπο.

Αυτό το κεφάλαιο κλείνει εδώ, αλλά η ιστορία δεν θα σβήσει» ήταν τα λόγια του Ζαμπά.

Διαβάστε ακόμη...