Έφυγε πολύ αργά ο Λουτσέσκου

Από paok24.com: Το χρονικό της παρουσίας του Γ. Σαββίδη στα αποδυτήρια και οι επαφές που ακολούθησαν στην Τούμπα μετά την ήττα.
Πηγή: paok24.com
Έφυγε πολύ αργά ο Λουτσέσκου

Στη 01:30 τα ξημερώματα και δύο ώρες σχεδόν μετά τη λήξη του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό άδειασαν τα γραφεία της Τούμπας από τα μέλη του προπονητικού τιμ, αλλά και τα στελέχη του Δικεφάλου, έπειτα από την ήττα των «ασπρόμαυρων» από τους «πράσινους».

Τελευταίος όλων έφυγε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, μετά από τις επαφές που είχε με τον Γιώργο Σαββίδη και τον Ζοσέ Μπότο, παρουσία και του Κ. Κυριάκου, όταν και ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου.

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή. Ο Γιώργος Σαββίδης, βρέθηκε στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Γ. Σαββίδης είχε αποχωρήσει από το γήπεδο, ωστόσο επέλεξε να επιστρέψει και πάλι ώστε να συνομιλήσει με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ.

Όπως φαίνεται, η παρουσία του Γ. Σαββίδη εκεί θέλησε να περάσει ένα υποστηρικτικό μήνυμα απέναντι στην ομάδα, μετά τις αποδοκιμασίες που εκφράστηκαν από μερίδα φίλων του ΠΑΟΚ προς τον Ράζβαν Λουτσέσκου, μετά το τέλος των δηλώσεων του Ρουμάνου τεχνικού στην κάμερα της NOVA.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αντέδρασε στην κίνηση αυτήν των φίλων του Δικεφάλου και πήγε προς το μέρος τους για να συζητήσει μαζί τους, εξηγώντας μάλιστα εκτενώς στη συνέντευξη τύπου, τους λόγους για τους οποίους το έκανε αυτό.

Μετά το τέλος της συνέντευξης τύπου, Γιώργος Σαββίδης, Ράζβαν Λουτσέσκου, Ζοσέ Μπότο, Κυριάκος Κυριάκος είχαν συνομιλία αρκετών λεπτών στα γραφεία της Τούμπας.

Πρώτος αποχώρησε ο Γ. Σαββίδης, για να ακολουθήσει ο Ζοσέ Μπότο και μετά από λίγα λεπτά έφυγαν και οι Κ. Κυριάκος και Ράζβαν Λουτσέσκου.

Διαβάστε ακόμη...