«Καταλαβαίνω ότι υπάρχει απογοήτευση, αλλά…»

Για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό και τον τρόπο που αυτή ήρθε, αλλά και για την απόφαση να βάλει τον Μπίσεσβαρ στη θέση του Ολιβέιρα όταν ο Πορτογάλος αποχώρησε με πρόβλημα, μίλησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά το τέλος του αγώνα στην Τούμπα.
Πηγή: paok24.com
«Καταλαβαίνω ότι υπάρχει απογοήτευση, αλλά…»

Αρχικά, δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Δεν σκοράραμε δεύτερο γκολ στο πρώτο μέρος ενώ είχαμε τον έλεγχο και τις ευκαιρίες για να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο χάθηκε ο έλεγχος από την μεριά μας, αλλά δεν τον κέρδισε ο Παναθηναϊκός. Δύο μεγάλες μπαλιές και από το VAR τα γκολ του. Εμείς είχαμε τρεις ευκαιρίες τουλάχιστον να σκοράρουμε στο δεύτερο ημίχρονο. Με βάση την εικόνα του παιχνιδιού ήταν άδικο το αποτέλεσμα».

Για το γεγονός ότι έβαλε τον Μπίσεσβαρ στη θέση του Ολιβέιρα και όχι έναν «καθαρόαιμο» επιθετικό:

«Είχαμε τρεις ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, οι αντίπαλοι μία και σκόραραν. Το ετοιμάζαμε όλη την εβδομάδα με τον Μπίσεσβαρ, για να εκμεταλλευτούμε τους χώρους. Θα μπορούσε να διαχειριστεί τη μπάλα ανάμεσα στις γραμμές. Δεν είναι εύκολο ο Γκορντεζιάνι να μπει αμέσως στην ομάδα, χρειάζεται χρόνος. Είναι σημαντικό όμως ότι πήρε αυτά τα 10 λεπτά συμμετοχής».

Για την κατάσταση του Ολιβέιρα:

«Δεν πιστεύω ότι είναι κάτι σοβαρό με τον Ολιβέιρα. Έκανε μια μεγάλη προσπάθεια στο σημερινό παιχνίδι. Η μεγάλη του αποχή ίσως να οδηγήσει σε καταστάσεις σαν αυτή. Είμαστε απογοητευμένοι, το ίδιο και ο κόσμος, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα. Πρέπει να σηκωθούμε και να επικεντρωθούμε στην επόμενη μέρα».

Διαβάστε ακόμη...