«Παλέψαμε πάρα πολύ»

Από paok24.com: Στη μαχητικότητα που έδειξε η ομάδα, αλλά και στην απουσία της Ρέτστατ και τα χαμένα τρίποντα, στάθηκαν οι Άγγελος Αγγελίδης και Ρένια Καρλάφτη μετά την ήττα – αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό για το κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ γυναικών.
Πηγή: paok24.com
«Παλέψαμε πάρα πολύ»

Ο προπονητής του Δικεφάλου σχολίασε:

«Ξεκινάμε με το ότι είχαμε την απώλεια της Rettstatt, η οποία είναι πολύ σημαντική γιατί δίνει ύψος στην ομάδα, δίνει άλλη δυναμικότητα και ποιότητα. Ο Ολυμπιακός χτύπησε εκεί, μας πήγε μέσα στο καλάθι, βρήκε τις αδυναμίες μας και στόχευε στα close-out, για αυτό και δεχτήκαμε 30 πόντους από την Gustafson, μία παίκτρια του WNBA. Αλλάξαμε δύο παίκτριες επάνω της, και την Williams και την Κατσαμούρη, αλλά είναι μια παίκτρια που έβρισκε τον χώρο.

Παρόλα αυτά, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα κορίτσια μας, έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν μέσα στο παρκέ. Ήμασταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, και αυτό το είδαν όλοι. Παλέψαμε πάρα πολύ. Βέβαια είχαμε 12% στα τρίποντα, μέσα στην έδρα μας, και είναι κάτι με το οποίο ζούμε και πεθαίνουμε, οπότε μας πλήγωσε αυτή τη μέρα. Το μέλλον είναι λαμπρό για αυτή την ομάδα. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό, εμείς κοιτάμε την επόμενη μέρα».

Από την πλευρά της η Ελληνίδα παίκτρια είπε:

«Δώσαμε αυτό που θέλουμε να δίνουμε σε κάθε παιχνίδι. Σίγουρα, ο τραυματισμός της Rettstatt μας κόστισε πολύ, διότι αλλάξαμε τα σχέδια μας. Παρόλα αυτά, εμείς θέλαμε να παλέψουμε για κάθε μπάλα. Χάσαμε το παιχνίδι σε κάποιες λεπτομέρειες αλλά είμαι πολύ περήφανη για την ομάδα μου, και θέλω να συνεχίσουμε έτσι».

Διαβάστε ακόμη...