Λύνεται το ερωτηματικό του Κουλιεράκη

Από sdna.gr:Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους για το ματς της Κυριακής (2/10, 21:30) με τον Παναθηναϊκό, με τη συμμετοχή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στο ντέρμπι, να ξεκαθαρίζεται σήμερα
Πηγή: sdna.gr
Λύνεται το ερωτηματικό του Κουλιεράκη

Με μια τελευταία απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας, που έχει προγραμματιστεί για τις 18:00, ο Δικέφαλος θα ρίξει αυλαία στην προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι με τους πράσινους, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου προπονήθηκε σε υψηλούς ρυθμούς κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, με τα βλέμματα ωστόσο να συγκεντρώνονται στον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Ο Χανιώτης στόπερ επέστρεψε με οίδημα στον τετρακέφαλο από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελλάδος, με τη συμμετοχή του στο ντέρμπι να κρίνεται στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, παρ' όλο που οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του.

Παράλληλα, ο Ρουμάνος προπονητής δεν υπολογίζει στους Γιάννη Μιχαηλίδη, αλλά και Μπράντον Τόμας, με τον τελευταίο να έχει τεθεί νοκ άουτ για τουλάχιστον ένα μήνα.

Διαβάστε ακόμη...