Όλοι Παλατάκι! ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ

Aπό acpaok.gr: Για την Β' Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Μπάσκετ, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σε νοκ-άουτ παιχνίδι, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου και ώρα 13:00, στο PAOK Sports Arena, τον ΟΣΦΠ.
Πηγή: acpaok.gr
Όλοι Παλατάκι! ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις του τη νέα σεζόν με τον θεσμό του Κυπέλλου, έχοντας ένα ανανεωμένο ρόστερ, το οποίο επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και το οποίο υπόσχεται πάθος και μαχητικότητα.

Απέναντι του, ο ΟΣΦΠ. μία σταθερή δύναμη των τελευταίων ετών όσον αφορά το γυναικείο μπάσκετ, και ο οποίος θα δώσει και εκείνος το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν.

Το τμήμα κάνει ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, να έρθει στο PAOK Sports Arena, και με την φωνή και τον μοναδικό παλμό του, να δώσει ώθηση στα κορίτσια του Δικεφάλου.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, ενώ ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΣΦΠ, ο προπονητής, Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Παίζουμε με μία παραδοσιακή δύναμη των τελευταίων 5-6 ετών στο γυναικείο μπάσκετ. Ο ΟΣΦΠ είναι μία πραγματικά καλή ομάδα και θα πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε έτσι. Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε και αυτό θα το δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Πρόκειται για ένα παραδοσιακό ντέρμπι, και θα πρέπει να δώσουμε στον κόσμο έναν καλό και ωραίο λόγο για να έρθει στο γήπεδο. Περιμένουμε να έρθουν οι φίλαθλοι της ομάδας για να μπορέσουν να δώσουν ένταση και ώθηση στα κορίτσια, ώστε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Είναι μία δύσκολη κλήρωση, ωστόσο μιλάμε για μπάσκετ, και στο γήπεδο θα κερδίσει ο καλύτερος».

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022
Β' Φάση, Κύπελλο Ελλάδας
PAOK Sports Arena
13:00, ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ

Διαβάστε ακόμη...