Κοτάρσκι: Αποθέωση και... "σειρήνες" ενόψει Κατάρ

Απο paok24.com: Τι γράφουν οι Κροάτες για τον "ήρωά" τους
Πηγή: paok24.com
Κοτάρσκι: Αποθέωση και... "σειρήνες" ενόψει Κατάρ

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι πήρε από το... χέρι την Εθνική ομάδα U21 της Κροατίας και την οδήγησε στο Euro 2023, φωνάζοντας "παρών" στη διαδικασία των πέναλτι στο δεύτερο παιχνίδι με τη Δανία.

Ο Κροάτης γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, εξελίχθηκε σε απόλυτο πρωταγωνιστή για την ομάδα του κι όλες τις τελευταίες ημέρες, το όνομά του φιγουράρει σε πολλά μέσα της Κροατίας, με τους συμπατριώτες του να αναλύουν την απόδοσή του και να τον αποθέωνουν για τη συνολική του εικόνα.

"Όσοι τον γνωρίζουν καλά, μιλούν για έναν πολύ ήρεμο τερματοφύλακα, λίγο εσωστρεφή, αλλά πολύ σταθερό κι ώριμο. Αυτό φάνηκε -χωρίς αμφιβολία- μετά το δεύτερο γκολ της Δανίας. Παρέμεινε ήρεμος και κράτησε το 2-0, για να εξελιχθεί στη συνέχεια σε ήρωα, πιάνοντας δύο πέναλτι", αναφέρουν οι Κροάτες και δε σταματούν εδώ, καθώς κάνουν λόγο για ένα μεγάλο ταλέντο, που τώρα δείχνει την αξία του.

"Ο Κοτάρσκι έχει εξαιρετικά στατιστικά, όντας βασικός τερματοφύλακας στον ΠΑΟΚ", σημειώνουν παράλληλα, ενώ στο "κάδρο" μπαίνει κι η Εθνική Ανδρών της Κροατίας!

Για τους συμπατριώτες του, είναι πολύ πιθανό να αποφασίσει ο Ντάλιτς να κάνει την... έκπληξη και να συμπεριλάβει στις κλήσεις του με φόντο ακόμη και το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ τον Κοτάρσκι, σαν... bonus μετά τις πολύ καλές του εμφανίσεις με την Εθνική U21.

"Αν συνεχιστούν αυτές οι εμφανίσεις, αργά ή γρήγορα θα ανοίξει κι η πόρτα της Εθνικής. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν πολύ στον Κοτάρσκι, αλλά στο τέλος της ημέρας, όλα εξαρτώνται από αυτόν", καταλήγουν οι Κροάτες, με τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα -αναμφίβολα- επάνω στον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ αυτό το διάστημα.

Διαβάστε ακόμη...