Σπουδαία ενέργεια από τον ΠΑΟΚ με προσφυγόπουλο από την Ουκρανία!

Από paok24.com: Σε μία κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε ο ΠΑΟΚ, ανακοινώνοντας την απόκτηση ενός προσφυγόπουλου από την Ουκρανία, το οποίο αναγκάστηκε να φύγει από την πατρίδα του για ένα καλύτερο μέλλον μακριά από την φρίκη του πολέμου.
Πηγή: paok24.com
Σπουδαία ενέργεια από τον ΠΑΟΚ με προσφυγόπουλο από την Ουκρανία!

Ο λόγος για τον γεννημένο στις 18.01.2008 Arseniy Koval, ο οποίος έρχεται από την Ουκρανία στην χώρα μας για μια ζωή μακριά από τον πόλεμο. Ο μικρός Arseniy ζούσε στην Ζαπορίζια με τον πατέρα του, όμως η συγκεκριμένη περιοχή εδώ και αρκετό καιρό έχει παραδοθεί στο έλεος των βομβαρδισμών, γεγονός που ανάγκασε χιλιάδες κατοίκους να εγκαταλείψουν την περιοχή.

Μάλιστα, η Ουκρανική κυβέρνηση στις 7 Σεπτεμβρίου κάλεσε τους κατοίκους των κατεχόμενων περιοχών γύρω από τον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια να εκκενώσουν την πόλη για τη δική τους ασφάλεια και να μετακινηθούν σε ασφαλέστερες περιοχές.

Η διοίκηση του "Δικεφάλου του Βορρά", αποφάσισε να ανοίξει την αγκαλιά της στον Arseniy, ο οποίος μένει με την μητέρα του στη Θεσσαλονίκη. Το DNA του ΠΑΟΚ άλλωστε είναι προσφυγικό και αυτό είναι κάτι που δεν θα σβήσει ποτέ.

Σε αυτή την δύσκολη στιγμή λοιπόν για τον μικρό Arseniy και την οικογένεια του, ο Δικέφαλος στέκεται στο πλάι του μικρού, ο οποίος εδώ και μερικές μέρες είναι μέλος της μεγάλης «ασπρόμαυρης» οικογένειας, ενώ κατοικεί πλέον μαζί με την μητέρα του στη Θεσσαλονίκη.

Ο νεαρός αγωνίζεται ως δεξί μπακ, έχει ύψος 1,71 και ο προηγούμενος σύλλογος στον οποίο αγωνιζόταν ήταν η ΦΚ Μέταλλουργκ Ζαπορίζια. Διακρίνεται για τον δυναμισμό, την ευφυία του αλλά και την σταθερότητα στα αμυντικά του καθήκοντα.

Διαβάστε ακόμη...