Αντρίγια βάλε ένα γκολ!

Από paok24.com:Μόλις τρία γκολ έχει πετύχει ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς κατά τη διάρκεια του 2022. Το πρώτο, στις 24 Φεβρουαρίου 2022
Πηγή: paok24.com
Αντρίγια βάλε ένα γκολ!

στην Τούμπα, στο παιχνίδι με τη Μίντιλαντ στο πλαίσιο της ενδιάμεσης φάσης του Europa Conference League (2-1), to δεύτερο στις 3 Απριλίου 2022, εκ νέου στην Τούμπα, αυτή τη φορά στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό (2-1) και το τρίτο στην εκτός έδρας ισοπαλία της Σερβίας με τη Σλοβενία (2-2), στις 12 Ιουνίου 2022.

Από το ξεκίνημα δε της φετινής σεζόν, ο 26χρονος μεσοεπιθετικός παραμένει "άσφαιρος", έχοντας αγωνιστεί στα δύο παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι Σόφιας, στα παιχνίδια πρωταθλήματος με Ατρόμητο, Άρη, Λαμία, ΟΦΗ και στις αναμετρήσεις της Σερβίας με Σουηδία και Νορβηγία!

Στο ίδιο διάστημα, ο "Ζίλε" κατέγραψε ασίστ στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, "σημαδεύοντας" σωστά τον Κάλεντ Νάρεϊ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά και ασίστ στο προ ημερών παιχνίδι της Σερβίας με την Σουηδία.

Συνολικός απολογισμός; Κανένα γκολ και δύο ασίστ σε οχτώ αναμετρήσεις, με το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα να μοιάζει ως η καλύτερη συγκυρία για να πάρει... μπρος ο Ζίβκοβιτς!

Διαβάστε ακόμη...