Μητσιμπόνας: Ο λόγος που επέλεξε ΠΑΟΚ αντί ΠΑΟ

Από thessports.gr: Συγκινητικές στιγμές έζησαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο Αλκαζάρ για να παρακολουθήσουν το 1ο Τουρνουά Μνήμης που διοργάνωσε ο Σύλλογος Παλαίμαχων της ΑΕΛ για να τιμήσει όσους «βυσσινί» που έχουν φύγει από τη ζωή.
Πηγή: thessports.gr
Μητσιμπόνας: Ο λόγος που επέλεξε ΠΑΟΚ αντί ΠΑΟ

Μεταξύ αυτών και ο αδικοχαμένος Γιώργος Μητσιμπόνας, για τον οποίον οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ παρέδωσαν μία φανέλα στην οικογένειά του.

Για τον άλλοτε παίκτη του Δικεφάλου και της ΑΕΛ μίλησε η σύζυγος του, Βάσω, που αποκάλυψε τον λόγο που επέλεξε τον ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό ο άντρα της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όλοι τον θυμούνται στην ΑΕΛ και στον ΠΑΟΚ. Στο κοιμητήριο συχνά περνούσαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και άφηναν πράγματα, τον αγάπησαν πάρα πολύ οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Και ακόμα συνεχίζουν και αφήνουν κασκόλ και σημειώματα. Και ο Γιώργος αγάπησε την ομάδα. Ο Γιώργος ήταν ένας άνθρωπος που ζούσε έντονα την κάθε στιγμή».

Για το λόγο που επέλεξε τον ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό: «Τον ήθελε τότε και ο Παναθηναϊκός, αλλά ο Γιώργος ήθελε να πάει στον ΠΑΟΚ. Δεν είχε ιδιαίτερη αγάπη στον Παναθηναϊκό, γιατί τον ΠΑΟΚ τον υποστήριζε, την αγαπούσε την ομάδα. Έκανε αυτή την επιλογή γιατί αγαπούσε τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο της ομάδας. Για αυτό δεν πήγε και ποτέ στον Παναθηναϊκό».

Για την ημέρα που υπέγραψε στον ΠΑΟΚ: «Όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ εγώ εγκυμονούσα στη δεύτερη μου κόρη οπότε σε όλο αυτό δεν ήμουν μαζί του. Ο Γιώργος πάντα με προφύλασσε. Τα παιδιά μου έτσι τα μεγάλωσα με τη θύμηση του πατέρας τους, οπότε εφημερίδες, περιοδικά, βίντεο τα έβλεπαν αργότερα γιατί τότε ήταν μικρά. Θυμάμαι μηνύματα από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που τον ήθελαν στην ομάδα όταν ήταν στη Λάρισα».

Διαβάστε ακόμη...