Ήρωας στην Κροατία ο Κοτάρσκι!

Απο thessports.gr: Το χθεσινό (27/9) βράδυ θα μείνει αξέχαστο στον Ντομινίκ Κοτάρσκι, ο οποίος κατάφερε να αποσοβήσει δύο πέναλτι και να οδηγήσει την U-21 της Κροατίας στην τελική φάση του EURO.
Πηγή: thessports.gr
Ήρωας στην Κροατία ο Κοτάρσκι!

Ο Κροάτης τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα και οι επεμβάσεις του στη διαδικασία των πέναλτι ήταν καθοριστικές για να δώσει το πολυπόθητο εισιτήριο στην Κροατία.

Τα μέσα της Κροατίας παρουσιάζουν τον νεαρό πορτιέρο του Δικεφάλου ως «ήρωα», ενώ κάποιες ιστοσελίδες κάνουν αναφορά και στη διάσειση, που υπέστη ο Κοτάρσκι στο γήπεδο της Τούμπας, τη στιγμή που δύο εβδομάδες μετά γράφει... ιστορία με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

Μάλιστα, τον συγκρίνουν με τον τερματοφύλακα της Εθνικής Κροατίας, Σούμπασιτς, ο οποίος έκανε σπουδαία καριέρα στη Μονακό.

«Μπήκε το πνεύμα του Ντανιέλ Σούμπασιτς στον Ντομινίκ Κοτάρσκι, τον οποίο θα ονειρεύονται ακόμη οι Δανοί ποδοσφαιριστές. Μας έφερε μια θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!

Δεν υπήρξαν αστοχίες στις τρεις πρώτες σειρές. Ωστόσο, μετά ξεκινά το σόου του Ντομινίκ. Διάβασε τον Κρίστενσεν και απέκρουσε το σουτ του στην κάτω αριστερή γωνία και μας έδωσε την ευκαιρία να προηγηθούμε. Ο Ρος σούταρε στην κάτω αριστερή γωνία και ο Κοτάρσκι εμφανίστηκε εκεί σαν γάτα και έβγαλε τη μπάλα από την εστία, προκαλώντας την ανακούφιση του πάγκου μας. Συγχαρητήρια σε όλους, αλλά ο Κοτάρσκι ήταν ο ήρωάς μας. Απέκρουσε αρκετά σουτ αλλά και δύο πέναλτι. Το πνεύμα του Σούμπα μπήκε μέσα του απόψε», αναφέρει χαρακτηριστικά ιστοσελίδα της Κροατίας, αποθεώνοντας τον 22χρονο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...