Ντομινίκ Κοτάρσκι: Ένας «κέρβερος» σε απογείωση!

Απο paok24.com: Δείχνει σε κάθε ευκαιρία το ταλέντο του
Πηγή: paok24.com
Ντομινίκ Κοτάρσκι: Ένας «κέρβερος» σε απογείωση!

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι επέλεξαν να να επενδύσουν για τη θέση του τερματοφύλακα στο ταλέντο του 22χρονου Ντομινίκ Κοτάρσκι.

Απόφαση που δεν ήταν καθόλου εύκολη, αν αναλογιστούμε τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις που υπάρχουν σε αυτή τη θέση. Ο Κροάτης πορτιέρο όμως δείχνει πανέτοιμος από την πρώτη στιγμή για αυτή την τεράστια πρόκληση της καριέρας του.

Ο Κοτάρσκι έδειξε πτυχές από το ταλέντο στο ντέρμπι κόντρα στον Άρη, εκεί όπου απέκρουσε το πέναλτι του Γκρέι, κρατώντας την αναμέτρηση στην ισοπαλία. Απέναντι στη Λαμία ήταν και πάλι καθοριστικός πραγματοποιώντας μια μεγάλη επέμβαση, που του επέφερε και έναν τραυματισμό στο κεφάλι, χωρίς να αποδειχθεί ευτυχώς σοβαρός. Ο 22χρονος βρίσκεται στην τρίτη θέση των αποκρούσεων στο πρωτάθλημα, έχοντας 17 έως τώρα.

Χθες με τη φανέλα της Εθνικής του ομάδας ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, έχοντας δύο αποκρούσεις στη διαδικασία των πέναλτι, δίνοντας την πρόκριση στα τελικά του Euro. Ο Κοτάρσκι «απογειώνεται» όσο περνά ο καιρός, ενώ γνώρισε και την αποθέωση από τους συμπατριώτες του που σήμερα τον αποκαλούν τον νέο Σούμπασιτς, «Συγχαρητήρια σε όλους, αλλά ο Κοτάρσκι ήταν ο ήρωάς μας. Απέκρουσε αρκετά σουτ αλλά και δύο πέναλτι. Το πνεύμα του Σούμπα μπήκε μέσα του απόψε», αναφέρουν για τον παίκτη του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...