Αποθέωση για Κούρτιτς: «Κομβικός παίκτης για την Εθνική Σλοβενίας»

Από sdna.gr: Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Γιάσμιν Κούρτιτς ο σκάουτερ και στενός συνεργάτης του προπονητής της εθνικής Σουηδίας, Λάσε Γιάκομπσον, ενόψει του αγώνα στην Στοκχόλμη.
Πηγή: sdna.gr
Αποθέωση για Κούρτιτς: «Κομβικός παίκτης για την Εθνική Σλοβενίας»

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο έμπειρος μέσος θα πρέπει να εκτίσει τιμωρία μιας αγωνιστικής στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Σουηδία, όπου οι Σλοβένοι θα παλέψουν για να αποφύγουν την τελευταία θέση και τον υποβιβασμό στην τρίτη κατηγορία. Ο Σουηδός σκάουτερ μίλησε με άκρως κολακευτικά σχόλια για τον «Κούρτα», ευελπιστώντας πως η απουσία του θα επηρεάσει τους Σλοβένους, σε ένα παιχνίδι «τελικό» για την εθνική Σουηδίας που θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην δεύτερη κατηγορία στο Nations League.

«Είναι ο πιο σημαντικός μέσος της εθνικής Σλοβενίας», είπε αρχικά ο Γιάκομπσον και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν ξέρουμε πραγματικά αν επηρεάζει γενικότερα τις επιλογές του αντίπαλου προπονητή, αλλά γνωρίζουμε ότι ο Κούρτιτς δεν θα παίξει. Είναι ένας κομβικός παίκτης γι' αυτούς. Πιστεύω και ελπίζω ότι η απουσία Κούρτιτς θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στο παιχνίδι τους. Είναι ο παίκτης που μπορεί να κρατήσει την μπάλα και να την βγάλει καλά προς την επίθεση, όταν πιέζει ο αντίπαλος. Ας ελπίσουμε ότι η απουσία του από το παιχνίδι θα έχει αρνητικό αντίκτυπο για τη Σλοβενία».

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σλοβενίας, Ματίας Κεκ, δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιος θα παίξει στην θέση του Κούρτιτς: «Σημαίνουν πολλά για την ομάδα (σ.σ απουσίαζει και ο Άντραζ Σπόραρ του Παναθηναϊκού λόγω καρτών) αλλά έχουμε κι άλλους παίκτες, δεν παίζουν μόνοι τους. Περιμένω από όσους παίξουν να δείξουν την ίδια ενεργεια».

Διαβάστε ακόμη...