Εισιτήρια διαρκείας και στην Τούμπα αυτή την Κυριακή

Aπό paokbc.gr: Το μπάσκετ του ΠΑΟΚ αυτή την Κυριακή (2/10) πηγαίνει στην Τούμπα!
Πηγή: paokbc.gr
Εισιτήρια διαρκείας και στην Τούμπα αυτή την Κυριακή

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 και από το γήπεδο τη Τούμπας, από τα δύο σημεία πώλησης που θα λειτουργήσουν από νωρίς και πριν από την έναρξη του μεγάλου αγώνα ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός που ξεκινά στις 21:30.

Από τις 12:00 το μεσημέρι θα λειτουργεί στην μπουτίκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ειδικό σημείο διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Λίγο αργότερα, στις 16:00 θα ξεκινήσει και η λειτουργία του δεύτερου σημείου πώλησης στο γήπεδο της Τούμπας και στο εκδοτήριο στη Θύρα 4.

Υπενθυμίζουμε ότι οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, ξεκινούν αρχές Οκτωβρίου και τα δύο πρώτα ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ παιχνίδια, όπου και οι φίλαθλοι μπορούν να κάνουν χρήση των διαρκείας τους, είναι στις 5 Οκτωβρίου με την γαλλική Dijon για την 1η αγωνιστική του BCL και στις 15/10 με τον Άρη (2η αγωνιστική της Basket League).

Είμαστε ΟΛΟΙ δίπλα στην ομάδα ποδοσφαίρου στο μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής, ταυτόχρονα όμως στηρίζουμε και την ομάδα μπάσκετ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να ζήσουμε μία συναρπαστική σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες για το πρόγραμμα των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Διαβάστε ακόμη...