ΠΑΟΚ: Χρειάζεται τον καλό «Ζίλε»

Από paok24.com: Ένα από τα στοιχήματα της φετινής χρονιάς
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ: Χρειάζεται τον καλό «Ζίλε»

Πλην των μεταγραφών, των πρότζεκτ και των νεαρών ποδοσφαιριστών που παίρνουν χρόνο στο νέο εγχείρημα του ΠΑΟΚ, ένα από τα στοιχήματα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι η επιστροφή του Αντρίγια Ζίβκοβιτς στην καλή του φόρμα.

O Σέρβος κατέγραψε πέρυσι 7 γκολ και 12 ασίστ σε 52 εμφανίσεις με τον Δικέφαλο στο στήθος, νούμερα που αυτόματα τον κάνουν έναν από του παίκτες με την μεγαλύτερη συμβολή, στο σκοράρισμα για τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο είναι φανερό ότι ο «Ζίλε» δεν διανύει την πιο παραγωγική περίοδο της καριέρας του. Βρίσκεται σε ένα παρατεταμένο ντεφορμάρισμα και τα παραπάνω νούμερα περισσότερο αναδεικνύουν το πρόβλημα της ομάδας στο γκολ πέρυσι, παρά την βοήθεια του ίδιου.

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι σε 6 εμφανίσεις φέτος, έχει μόλις μια ασίστ ενώ το τελευταίο του γκολ με τον ΠΑΟΚ σημειώνεται στις 4 Μαρτίου του 2022 και την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 2-1 για τα πλέι οφ του περσινού πρωταθλήματος.

O ΠΑΟΚ έχει ανάγκη τον καλό Ζίβκοβιτς και τα νούμερα του, σε μία χρονιά που ξεκίνησε όπως τελείωσε η προηγούμενη, δηλαδή με πρόβλημα στο σκοράρισμα.

Διαβάστε ακόμη...