Ενεργοποιείται ο Γκορντεζιάνι!

Από paok24.com: Ο τραυματισμός του Μπράντον Τόμας στο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό φέρνει στο προσκήνιο τον Βασίλη Γκορντεζιάνι.
Πηγή: paok24.com
Ενεργοποιείται ο Γκορντεζιάνι!

Η πρώτη εκτίμηση για τον Μπράντον, κάνει λόγο για θλάση στον δικέφαλο, αλλά θα κάνει και μαγνητική προκειμένου να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο. Πρόκειται φυσικά για μία πολύ άσχημη εξέλιξη, εφόσον επιβεβαιωθεί και μέσα από τις εξετάσεις, δεδομένου πως ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του σημαντικά παιχνίδια και ντέρμπι.

Λόγω της έλλειψης επιλογών στη θέση «9» ο 20χρονος επιθετικός αναμένεται να πάρει την δική του ευκαιρία στην πρώτη ομάδα. Άλλωστε ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει δείξει την εκτίμηση του στο πρόσωπο του νεαρού, όταν σε σχετική ερώτηση για την θέση των φορ είχε αναφέρει: «Έχουμε άλλον έναν παίκτη από την β' ομάδα, τον Γκορντεζιάνι, που μπορεί να μας καλύψει»

Ο γεννημένος στις 29 Ιανουαρίου, Βασίλης Γκορντεζιάνι, βρίσκεται στον ΠΑΟΚ από το 2014 και κάθε χρονιά παρουσιάζει εξαιρετική βελτίωση. Ο νεαρός έχει ζηλευτά σωματικά προσόντα, είναι πρωταθλητής με την Κ15 και την Κ19, ενώ έχει κάνει προπονήσεις με την ανδρική ομάδα και πλέον καλείται ελλείψει του Μπράντον Τόμας να γίνει ενεργό μέλος της ομάδας.

Ο ίδιος έχει αφήσει πίσω τον τραυματισμό που είχε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς είχε υποστεί κάταγμα στη διάφυση της κλείδας του αριστερού χεριού.

Ο νεαρός σε 29 παιχνίδια με την Κ19 είχε σκοράρει 14 γκολ και μοίρασε 4 ασίστ, ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Superleague 2, σημείωσε 3 γκολ σε 21 παιχνίδια.

Διαβάστε ακόμη...