Πονοκέφαλος και… γρίφος για Λουτσέσκου!

Aπό thessports.gr: Με το πρώτο κομμάτι της σεζόν να περνά στην ιστορία, έχει γίνει αντιληπτό ότι ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα στο γκολ, αφού παράγει φάσεις, χωρίς να μετουσιώνει τις περισσότερες από αυτές, με αποτέλεσμα να μην «καθαρίζει» από νωρίς παιχνίδια.
Πηγή: thessports.gr
Πονοκέφαλος και… γρίφος για Λουτσέσκου!

Μάλιστα στα πρώτα επτά επίσημα παιχνίδια, έχει πάρει μόλις ένα τέρμα από τους δύο επιθετικούς του, αυτό του Μπράντον Τόμας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα.

Έκτοτε σκοράρουν ποδοσφαιριστές από τις πίσω ζώνες, με τους Κούρτιτς και Νάρεϊ να βρίσκονται στην κορυφή των «ασπρόμαυρων» σκόρερ, με δύο γκολ.

Η είδηση για τον τραυματισμό και την πιθανή θλάση του Μπράντον Τόμας στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα φέρνει αγωνία αλλά και έναν «πονοκέφαλο» για τον Ράζβαν Λουτσέσκου, εφόσον η πρώτη εκτίμηση αποτυπωθεί και στα αποτελέσματα της μαγνητικής.

Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ υπάρχουν για τη θέση του φορ οι Νέλσον Ολιβέιρα και Μπράντον Τόμας και αν ο Ισπανός μείνει εκτός, μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, δεν θα υπάρχει εναλλακτική.

Ενδεχομένως να προκριθεί η επιλογή του Βασίλη Γκορντεζιάνι, για τον οποίο είχε αφήσει ανοικτό «παράθυρο» ο Ράζβαν Λουτσέσκου, μετά την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία.

Τότε και στο πλαίσιο του δανεισμού του Γιώργου Κούτσια στον Βόλο είχε πει:

«Θα δούμε τι θα συμβεί μετά, έχουμε άλλον έναν παίκτη που μπορεί από την Κ19 να μας καλύψει (αναφέρεται στον Γκορντεζιάνι), την ίδια στιγμή θεωρώ ότι ο Κούτσιας χρειάζεται να πάει δανεικός για να παλέψει, να πάρει μία διαφορετική νοοτροπία. Αυτή τη στιγμή περικυκλώνεται από πολλά συμφέροντα, θα είναι καλό και για τον ίδιο να πάει να παίξει σε ένα άλλο περιβάλλον. Από εκεί και πέρα μπορεί να υπάρξει κάτι ακόμα, θα δούμε».

Διαβάστε ακόμη...