Επιβράβευση δουλειάς, ανάδειξη επένδυσης

Από sdna.gr: Μετά το τέλος του φιλικού στην Καστοριά, το SDNA συνάντησε δύο «παιδιά» του Πάμπλο Γκαρσία, με τους Γκορντεζιάνι και Σπυρίδη να μιλούν για τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Επιβράβευση δουλειάς, ανάδειξη επένδυσης

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, με σκόρερ τους Γκορντεζιάνι και Σπυρίδη ο ΠΑΟΚ Β' επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση της Καστοριάς με 2-0 και μετράει αντίστροφα για την έναρξη της Super League 2 στις 15 του Οκτώβρη.

Οι δύο πρωταγωνιστές μίλησαν στο SDNA και αναφέρθηκαν στη συμβολή των ακαδημιών του ΠΑΟΚ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον Βασίλη Γκορντεζιάνι να σημειώνει πως: «Είναι μια επιβράβευση της σκληρής δουλειάς που γίνεται σε όλες τις ακαδημίες. Όλοι οι προπονητές είναι κοντά στους παίκτες, γίνεται επαγγελματική δουλειά σε όλα τα επίπεδα και δεν είναι τυχαίο που τόσοι πολλοί παίκτες του ΠΑΟΚ βρίσκονται στις Εθνικές».

Μιλώντας για το διάστημα της προετοιμασίας, ο νεαρός επιθετικός σημείωσε πως: «Το διαχειριζόμαστε πολύ καλά και σε αυτό μας βοηθά και ο προπονητής. Πολύ απλά διότι αντιμετωπίζουμε το κάθε φιλικό που δίνουμε ως επίσημο. Επομένως είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι θεωρώντας πως δεν είναι φιλικό αλλά επίσημο. Φέτος, έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Μπορεί να υπάρχουν νέα πρόσωπα, η ομάδα να έχει χαμηλώσει τον μέσο όρο ηλικίας αλλά έχουμε ήδη δέσει καλά και νομίζω ότι θα έχουμε μια καλή πορεία και για αυτό και ανυπομονούμε να αρχίσει το πρωτάθλημα».

Για το στόχο της φετινής σεζόν, τόνισε πως: «Μακάρι να βγούμε πρώτοι και ας μην υπάρχει άνοδος στην μεγάλη κατηγορία. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να προοδεύουμε ως παίκτες και να είμαστε έτοιμοι ώστε όταν έρθει η ώρα να βρεθούμε στην πρώτη ομάδα να προσφέρουμε και εκεί»

Όσο για το γεγονός ότι πριν από μερικές μέρες ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον μνημόνευσε, σημειώνοντας πως τον υπολογίζει ως μια επιπλέον λύση στους φορ: «Είναι μεγάλο πράγμα για μένα να λέει αυτά τα πράγματα ο προπονητής της πρώτης ομάδας. Αλλά δεν παίρνουν τα μυαλά μου αέρα. Συνεχίζω να είμαι ο... Βασίλης που τα δίνει όλα είτε παίζοντας στον ΠΑΟΚ Β' είτε στην πρώτη ομάδα».

Από την πλευρά του, ο Οδυσσεάς Σπυρίδης δήλωσε αισιόδοξος για τη νέα χρονιά καθώς άφησε πίσω τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν πέρσι: «Νιώθω πολύ καλά και πιστεύω πως αυτή η σεζόν θα είναι καλύτερη για μένα από την περσινή καθώς άφησα πίσω τους τραυματισμούς και προπονούμαι πολύ καλά με την ομάδα. Στόχος μου είναι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε προπόνηση και σε κάθε φιλικό».

Μιλώντας για τις διαφορές που βλέπει στην ομάδα σε σχέση με πέρσι, είπε: «Πιστεύω πως έχουμε δέσει περισσότερο ως ομάδα μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχουν αρκετά παιδιά που συνεχίζουμε από πέρσι στην ομάδα και με τους νέους έχουμε δημιουργήσει ένα ισχυρό «πνεύμα» που πρέπει να έχει κάθε ομάδα».

Είναι ξεκάθαρος για τον στόχο που πρέπει να έχει η ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα: «Να κάνουμε την καλύτερη δυνατή πορεία και να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες».

Τέλος, αποκάλυψε και την συμβουλή που του δίνει ο Γκαρσία: «Να εμπιστεύομαι τον εαυτό μου...»

Διαβάστε ακόμη...