Νάρεϊ: «Εκτίμησα αφάνταστα την επιμονή του ΠΑΟΚ να με αποκτήσει...»

Από sdna.gr:Ο ΠΑΟΚ παραδέχθηκε πως η αναμονή για τον Κάλεντ Νάρεϊ άξιζε τον κόπο και με το παραπάνω,
Πηγή: sdna.gr
Νάρεϊ: «Εκτίμησα αφάνταστα την επιμονή του ΠΑΟΚ να με αποκτήσει...»

με τον 28χρονο ποδοσφαιριστή να απαντά πως: «εκτίμησα αφάνταστα την επιμονή τους...»
Προ ημερών, ο ΠΑΟΚ παραδέχθηκε δημοσίως πως η αναμονή για Νάρεϊ άξιζε και με το παραπάνω... Για πρώτη φορά, ο 28χρονος μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε στην εφημερίδα Metrosport, παραδέχθηκε πως εκτίμησε αφάνταστα την επιμονή τους, το γεγονός ότι ανέβασαν την προσφορά τους καθώς η Φορτούνα απαιτούσε πολλά χρήματα για να τον παραχωρήσει προκειμένου να επέλθει η χρυσή τομή.

Διαβάστε ένα απόσπασμα της συνέντευξης όπως δημοσιεύεται στην Metrosport:

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του ΠΑΟΚ που σε έπεισαν να υπογράψεις στην ομάδα;

«Υπήρχαν πολλοί λόγοι. Πρώτα απ' όλα ο ΠΑΟΚ δεν είναι άγνωστη ομάδα στην Γερμανία. Γνώριζα το μέγεθος του συλλόγου, αλλά και την τρέλα των οπαδών του. Και μου αρέσει πάρα πολύ να παίζω για τέτοιους θερμούς οπαδούς. Επίσης, όταν πήρα την απόφαση γνώριζα πως ο ΠΑΟΚ έχει συνεχείς παρουσίες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αυτό πάντα είναι ένα κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Ακόμη, ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί στο Πρωτάθλημα, έχει στόχο τον τίτλο και αυτό για μένα είναι σημαντικό, γιατί βοηθώντας τον ΠΑΟΚ να πάρει τίτλους «πλουτίζω» το βιογραφικό μου όταν θελήσω να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου».

Στο δελτίο Τύπου της ΠΑΕ όπου έγινε γνωστό πως αναδείχθηκες MVP Αυγούστου, υπήρχε η αναφορά πως άξιζε τελικά τον κόπο η αναμονή μέχρι να υπογράψεις. Εσύ πως το βίωσες αυτό το διάστημα που περίμενες να συμφωνήσουν οι δυο ομάδες;

«Θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Την ίδια περίοδο υπήρχαν συζητήσεις και με μια ομάδα από την Μπουντεσλίγκα. Ηταν μια δύσκολη περίοδος για μένα γιατί είχα πάρει την απόφαση μου να αποχωρήσω από την ομάδα και να μην παίξω στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Ηταν δύσκολο διάστημα γιατί γνώριζα πως η Φορτούνα ζητούσε πάρα πολλά χρήματα για να με παραχωρήσει. Δεν ήθελαν να με αφήσουν να φύγω και εγώ, παράλληλα, έπρεπε καθημερινά να κάνω προπονήσεις που δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Κάθε μέρα είχα επικοινωνία με τους εκπροσώπους μου, με τον κύριο Μπότο και ανυπομονούσα να τελειώσει θετικά το θέμα μου. Ηξερα πως τα χρήματα που αξίωνε η Φορτούνα ήταν πολλά και αυτομάτως αυτό έβγαλε εκτός παιχνιδιού αρκετές ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για μένα. Εκτίμησα αφάνταστα πως ο ΠΑΟΚ δεν απέσυρε το ενδιαφέρον του, ανέβασε την προσφορά του ώστε να έρθει η χρυσή τομή και να μπορέσω να πάρω τη μεταγραφή και αυτό είναι κάτι που με χαροποίησε αφάνταστα».

Μιλώντας για την επικοινωνία που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη:

«Την πρώτη εβδομάδα που ήρθα μιλήσαμε μέσω τηλεδιάσκεψης. Εχω προσωπική άποψη, με καλωσόρισε θερμά, μου είπε πως θέλει να με βοηθήσει, έχω καλή άποψη για τον Ιβάν Σαββίδη. Θυμάμαι τα πάντα από την συνομιλία μας. Μου ευχήθηκε υγεία, τα καλύτερα και να τα δώσω όλα για την ομάδα. Ενα θερμό καλωσόρισμα...».

Όσο για τον αποκλεισμό από την Λέφσκι δεδομένου πως του κόστισε πολύ;

«Η παρουσία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη ήταν ένας από τους βασικούς λόγους για να έρθω στην Ελλάδα και στον σύλλογο. Με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα συνειδητοποίησα πως για φέτος το ευρωπαϊκό ταξίδι τέλειωσε. Πίστευα ότι θα περάσουμε την Λέφσκι και το ένιωθα μέσα μου. Όταν συνειδητοποίησα ότι αυτό τελικά δεν έγινε, ένιωσα μεγάλη απογοήτευση και είχα πολλές σκέψεις στο μυαλό μου εκεί πέφτοντας στο χορτάρι. Ομως αυτή είναι η ζωή και προχωράμε...»

Διαβάστε ακόμη...