Κερμανίδης: «Δεν ξέρω αν ο προπονητής του ΠΑΟΚ βλέπει τα νέα παιδιά»

Aπό paokday.gr:O βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Κερμανίδης παραχώρησε συνέντευξη  και σχολίασε
Πηγή: paokday.gr
Κερμανίδης: «Δεν ξέρω αν ο προπονητής του ΠΑΟΚ βλέπει τα νέα παιδιά»

το γεγονός πως ο '"Δικέφαλος του Βορρά" τα τελευταία χρονια έχει χρησιμοποιήσει πολλά παιδιά που έχουν βγει από την ακαδημία του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο σωματείο και δεν μπορεί κάποιος να βγει από σπόντα. Έχει οργανώσει τα τμήματα υποδομής. Παρέχει εκπαίδευση, φαγητό, εγκαταστάσεις και φιλοξενίας για τα παιδιά. Πήρε την ευκαιρία ο Λύρατζης; Αν δεν την άρπαζε, θα έπαιζε; Του έδωσαν την ευκαιρία και εκείνος ανταποκρίθηκε. Για να φτάσει ένας παίκτης να φτάσει στη μεγάλη ομάδα θα πρέπει να βρεθεί ένας άνθρωπος να τον προωθήσει. Οι προπονητές κοιτάζουν το αποτέλεσμα και δεν κοιτάζουν ένα παιδί. Ξέρουν στον ΠΑΟΚ ποια παιδιά έχουν προοπτικές αλλά το θέμα είναι πόσο εύκολο είναι να ανεβεί ένα παιδί;» είπε ο Παναγιώτης Κερμανίδης.

Ο βετεράνος άσου του Δικεφάλου κατέληξε λέγοντας: «Δεν ξέρω αν ο προπονητής του ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται και αν παρακολουθεί τα νέα παιδιά. Ο ΠΑΟΚ δουλεύει πολύ καλά με καλούς προπονητές και τα παιδιά φτάνουν σε υψηλό επίπεδο. Δεν εξαρτάται όμως από τα παιδιά αυτά. Όλα εξαρτώνται από το πλάνο της πρώτης ομάδας».

 

Διαβάστε ακόμη...