Υπόκλιση της Φορτούνα στον Νάρεϊ, αναντικατάστατος παίκτης!

Από sdna.gr: Η Φορτούνα, δια στόματος του αθλητικού διευθυντή της ομάδας, υποκλίθηκε στον Κάλεντ Νάρεϊ, κάνοντας λόγο για έναν αναντικατάστατο ποδοσφαιριστή με αφορμή και με το εξαιρετικό του ξεκίνημα με τον ΠΑΟΚ!
Πηγή: sdna.gr
Υπόκλιση της Φορτούνα στον Νάρεϊ, αναντικατάστατος παίκτης!

Ο Κρίστιαν Βέμπερ μιλώντας σε γερμανική ιστοσελίδα για την μεταγραφική περίοδο της Φορτούνα, αναφέρθηκε στην απώλεια του Κάλεντ Νάρεϊ, ενώ η rp-online.de κάνει και έναν πρώτο απολογισμό του Γερμανού μεσοεπιθετικού.

«Όταν ο Kάλεντ ήρθε στην Φορτούνα κανείς δεν μπορούσε να μαντέψει ότι θα έχει συνεισφορά συνολικά σε 23 γκολ σε μια σεζόν. Μάλλον αυτό δεν το είχε πετύχει γενικότερα σε όλη την προηγούμενη καριερα του», είπε αρχικά ο Βέμπερ και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Φυσικά, η ποιότητα που έδειξε ο Kάλεντ μαζί μας είναι πολύ, πολύ δύσκολο να αντικατασταθεί».

Το δημοσίευμα στην συνέχεια μεταξύ άλλων αναφέρει: «Για τον 28χρονο, ο οποίος μετακόμισε στην Ελλάδα σχεδόν πριν από δύο μήνες, το προσωπικό του ντεμπούτο στο νέο του σύλλογο δεν θα μπορούσε να πάει καλύτερα. Ο Νάρεϊ είναι ο αδιαμφισβήτητος πολυτιμότερος παίκτης για τον ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής στην σεζόν και έχει γράψει ήδη τέσσερις γκολ συνολικά (δύο γκολ / δύο ασίστ) σε πέντε αγώνες πρωταθλήματος».

Διαβάστε ακόμη...