Τα πρώτα… δείγματα του Κοτάρσκι

Aπό thessports.gr: Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι ήταν η επιλογή του ΠΑΟΚ για τη θέση του βασικού πορτιέρο, με τον Δικέφαλο να πηγαίνει σε μια λύση ενός 22χρονου πορτιέρο και τις πρώτες εμφανίσεις του να δικαιώνουν αυτή την επιλογή.
Πηγή: thessports.gr
Τα πρώτα… δείγματα του Κοτάρσκι

Ο Κροάτης τερματοφύλακας, με θητεία στον Άγιαξ αλλά μοναδική εμπειρία σε επίπεδο «ανδρών», την περασμένη χρονιά στην Γκόριτσα, έχει ξεκινήσει και στα επτά επίσημα παιχνίδια του Δικέφαλου την τρέχουσα σεζόν, συμπεριλαμβανομένων και των πρώτων πέντε αγωνιστικών της Super League.

Μάλιστα έχει κρατήσει την εστία του απαραβίαστη τρεις φορές, όλες στο πρωτάθλημα, ενώ απέδειξε αυτό που ήταν γνωστό πριν καν αποκτηθεί, δηλαδή των εξαιρετικό χειρισμό της μπάλας με τα πόδια.

Ωστόσο και κάτω από την εστία φαίνεται πως κάνει καλά τη δουλειά του, όντας ανάμεσα στους πέντε πορτιέρο με τις περισσότερες αποκρούσεις, σε αυτό το πρώτο κομμάτι του νέου πρωταθλήματος.

Ο Κροάτης έχει μέχρι στιγμής 17 επεμβάσεις στα πρώτα πέντε παιχνίδια της Super League και βρίσκεται στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας, με τέσσερις λιγότερες αποκρούσεις από τον Μάρκοβιτς του Λεβαδειακού.

Φυσικά αν ξεχωρίζει μια εμφάνιση του, αυτή είναι μέσα στο Χαριλάου, όπου έκανε τέσσερις αποκρούσεις, με κορυφαία όλων την επέμβαση στο πέναλτι του Γκρέι, όταν κατάφερε μάλιστα να μπλοκάρει την μπάλα.

Περισσότερη «δουλειά» είχε στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, όπου δέχθηκε και το ένα από τα δύο του γκολ στο πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας πέντε επεμβάσεις.

Αντίθετα, το πιο ήσυχο βράδυ του ήταν αυτό της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό, όπου χρειάστηκε να επέμβει μόλις δύο φόρες, στα 90 και πλέον λεπτά της αναμέτρησης.

Διαβάστε ακόμη...