Τιμή για τον Κουλιεράκη υπάρχει: 15.000.000 € και βλέπουμε…

Από skgsports.gr:Άρχισαν τα δημοσιεύματα για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. Ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός είναι
Πηγή: skgsports.gr
Τιμή για τον Κουλιεράκη υπάρχει: 15.000.000 € και βλέπουμε…

ένα από τα πρόσωπα των τελευταίων ημερών, μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του και την κλήση στην εθνική ομάδα των ανδρών, εξ ου και η διαρκής αναφορά γύρω από το όνομά του.

Έχοντας πάρει φανέλα βασικού από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και στα πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος, χωρίς μάλιστα να χάσει ούτε ένα λεπτό σε κάποιο από αυτά, ο Χανιώτης σέντερ μπακ «συστήθηκε» με τον ιδανικό τρόπο στο ευρύτερο κοινό. Δεν προκαλεί, λοιπόν, την παραμικρή έκπληξη το γεγονός ότι το πρωί οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ διάβασαν ότι πέντε μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, η Μίλαν, η Ντόρτμουντ, η Μπενφίκα, ο Αγιαξ και η Αϊντραχτ πιο συγκεκριμένα, έχουν τσεκάρει τον νεαρό Έλληνα στόπερ και έχουν το όνομά του στις μεταγραφικές λίστες τους.

Το ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού δεν είναι κάτι καινούργιο για τον Κουλιεράκη. Από το καλοκαίρι όταν και εμφανίστηκε στην προετοιμασία του «Δικεφάλου» στην Ολλανδία άρχισε να συγκεντρώνει πάνω του τα βλέμματα, εξάλλου μέσα από τα διεθνή παιχνίδια με τις μικρές εθνικές ομάδες είχε μπει στο στόχαστρο αρκετών σκάουτερ.

Ο ύψους 1,85 κεντρικός αμυντικός από τα Χανιά δεν είναι άγνωστος στους σκάουτερ, που αναζητούν ταλαντούχους ποδοσφαιριστές σ' αυτές τις ηλικίες, απλά οι μαζεμένες εμφανίσεις ως βασικός στα παιχνίδια πρωταθλήματος ήρθαν να επιβεβαιώσουν την αξία και την μεγάλη προοπτική του.

Οι «ασπρόμαυροι» ποντάρουν πολλά στον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, φροντίζοντας να τον έχουν «δεμένο» με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Από την εποχή του Χρήστου Τζόλη και πιο μπροστά, η προσφιλής τακτική του «Δικεφάλου» είναι να μην υπάρχουν ρήτρες αποδέσμευσης στα συμβόλαια με τους περισσότερους νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές, έτσι ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που ορίζει την τιμή πώλησης τους.

Το καλοκαίρι σ' ένα φιλικό επί ολλανδικού εδάφους κόντρα στη Χρόνινγκεν, υπήρχε σκάουτερ ευρωπαϊκής ομάδας, πιο συγκεκριμένα από την Μπουντεσλίγκα, που χτύπησε την πόρτα του «Δικεφάλου» για να πληροφορηθεί τις προθέσεις των ανθρώπων του αναφορικά με το ενδεχόμενο πώλησης του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη.

Για την ιστορία ο συγκεκριμένος σκάουτερ, σύμφωνα με πληροφορίες, όχι μόνο δεν σταμάτησε να παρακολουθεί στενά τον νεαρό ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, αλλά πλέον έχουν προστεθεί κι άλλες ομάδες του εξωτερικού που τσεκάρουν τον 18χρονο κεντρικό αμυντικό με καταγωγή από την Κρήτη.

Η απάντηση που δόθηκε, τότε, από τους «ασπρόμαυρους» ήταν πως «ο παίκτης πωλείται με ποσά άνω των 15 εκατομμυρίων ευρώ»! Αυτή η στάση δεν έχει αλλάξει τώρα από πλευράς ΠΑΟΚ που έχει φροντίσει να στείλει το μήνυμα στην πιάτσα των ατζέντηδων και των ομάδων.

Όποια ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει θα πρέπει να ανοίξει... διάπλατα τα ταμεία της, καθώς το τίμημα θα είναι πολύ μεγάλο για τα ελληνικά δεδομένα. Αριστεροπόδαρος στόπερ, με τα τεχνικά χαρακτηριστικά σε τέτοια ηλικία είναι κάτι που σπανίζει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, κάτι που το γνωρίζουν στη Μικράς Ασίας.

Διαβάστε ακόμη...