ΠΑΟΚ: Μαθαίνει τελευταίο αντίπαλο μέσω Μάλαγα

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του, καθώς στις 5 Οκτωβρίου στο Παλατάκι,
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ: Μαθαίνει τελευταίο αντίπαλο μέσω Μάλαγα

ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις του για τη νέα σεζόν, υποδεχόμενος τη Ντιζόν για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Basketball Champions League.

Μαζί με τη γαλλική ομάδα, στον όμιλο του ΠΑΟΚ, είναι και η Σάσαρι από την Ιταλία και μένει να ξεκαθαρίσει ο τέταρτος αντίπαλος, ο οποίος θα προκύψει μέσα από τη διαδικασία των προκριματικών και τον όμιλο που διεξάγεται στη Μάλαγα.

Χθες, έγιναν τα πρώτα παιχνίδια, με την Πατριότι Λεβίτσε από τη Σλοβακία, να επικρατεί με 79-70 της Κόρμεντ από την Ουγγαρία και τη Ντεν Μπος από την Ολλανδία, να κερδίζει με 85-73 τη Σιαουλιάι από τη Λιθουανία.

Οι δύο νικήτριες, πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά, που θα διεξαχθούν αύριο, με το πρώτο παιχνίδι (18:30), να είναι αυτό ανάμεσα στην Καρχού από τη Φινλανδία, με την Πατριότι Λεβίτσε, ενώ η Μάλαγα, θα υποδεχθεί τη Ντεν Μπος (21:30).

Οι νικήτριες των δύο αυτών αγώνων, θα παίξουν μεταξύ τους στον τελικό της Κυριακής, με τη Μάλαγα φυσικά, να αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την είσοδο στους ομίλους, ούσα και η διοργανώτρια του γκρουπ...

Διαβάστε ακόμη...