«Δεν ξέρω πως να ευχαριστήσω τον Βιεϊρίνια…»

Από paok24.com: Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια, έδειξε για μία ακόμα φορά το φιλανθρωπικό του πρόσωπο, βοηθώντας τον Δημήτρη, να έχει μία όσο το δυνατόν πιο άνετη ζωή, προσφέροντας του το ειδικό καρότσι για τη μετακίνησή του.
Πηγή: paok24.com
«Δεν ξέρω πως να ευχαριστήσω τον Βιεϊρίνια…»

Η όλη ιστορία, κυκλοφόρησε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η μητέρα του Δημήτρη, Γεωργία, φιλοξενήθηκε στον αέρα του «Radio Primo 106.1» και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αντρέ Βιεϊρίνια και τη σύζυγο του, Βάσω που με το που έμαθαν για το πρόβλημα, έκαναν τα πάντα για να δοθεί λύση.

123

«Η ιστορία είχε ακουστεί, από εκεί ευαισθητοποιήθηκε και η Βάσω και ο Αντρέ. Το παιδί δεν είχε για πολλά χρόνια, ένα καρότσι που θα είναι για τα μέτρα του. Αυτά τα καρότσια είναι πανάκριβα και δεν είναι εύκολο να το πάρει κάποιος που δεν έχει αυτήν την οικονομική δυνατότητα. Κατασκευάστηκε στη Σουηδία, έκανε τρεις μήνες να έρθει και τελικά, μας ήρθε χθες» είπε αρχικά και συνέχισε...

«Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη, αλλά περισσότερο χαρούμενος είναι ο Δημήτρης, ο οποίος μπορεί και κάθεται άνετα και θα μπορεί πλέον να πηγαίνει μία βόλτα, θα μπορεί να μπαίνει στο αυτοκίνητο και να μην είναι ξαπλωμένος. Ήταν πολύ δράμα η κατάσταση, δε μπορούσαμε να πάμε σχεδόν πουθενά. Τώρα, μας λύθηκαν τα χέρια. Εγώ, έχω ευχαριστήσει την κ. Βάσω και αυτό είναι λίγο... Δεν έχω λόγια να πω».

Όσο για το πως ήρθε σε επαφή με τον Βιεϊρίνια, είπε... «Συζητούσαμε πριν περίπου 3.5-4 χρόνια με μία φίλη μου, την κυρία Λίνα Κεχαγιά, γιατί ήθελα να πάω το παιδί στο γήπεδο και δε μπορούσε. Μου είπε ότι θα μιλούσε με την ΠΑΕ και θα βρω τρόπο. Έψαχνε και έβρισκε κλειστές πόρτες. Όταν παίξαμε το τελευταίο παιχνίδι στην Τούμπα, πριν το τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, πήγαμε με ένα παλιό καρότσι που έχει το παιδί, αλλά δε γινόταν. Είπαμε ότι δυστυχώς δε θα πάμε και νευρίασε η Λίνα. Ανέβασε κάποια πράγματα και μίλησε με τη Βάσω στο Instagram και τη ρώτησε τι είναι αυτό και γιατί δεν το ξέρουμε τόσο χρόνια. Η φίλη μου της είπε να πει τον Αντρέ, αν μπορεί να με φέρει σε επαφή με κάποιον από την ΠΑΕ. Η Βάσω, αφού μίλησε με τον Αντρέ, της είπε δε θα κάνεις τίποτα, θα το αναλάβουμε εμείς. Με πήρε η Βάσω τηλέφωνο και την άλλη μέρα κιόλας, ήρθαν να δουν τον Δημήτρη. Στις 8 Ιουνίου, ήρθε ο Σουηδός για να κλείσουμε ραντεβού. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα, μόνο το καρότσι άργησε να έρθει λόγω της διαδικασίας που θέλει να φτιαχτεί» και στο τέλος ανέφερε πως...

«Η Βάσω έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο και προχθές που ήρθε το καρότσι, της έστειλα φωτογραφίες με τον Δημήτρη πάνω στο καρότσι και σήμερα μιλήσαμε ξανά. Είναι πάρα πολύ χαρούμενοι και ο Αντρέ και η Βάσω. Τα λόγια είναι πολύ λίγα για να τους ευχαριστήσω. Τους ευλογώ αυτούς τους ανθρώπους».

Διαβάστε ακόμη...