«Συζητήσεις για συνεργασία μεταξύ ΠΑΟΚ και Γουέστερν Γιουνάιτεντ»

Απο sdna.gr: Η πρωταθλήτρια Αυστραλίας, του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, αλλά και του Τζόνι Αναστασιάδη, Γουέστερν Γιουνάιτεντ φέρεται να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με ανθρώπους του ΠΑΟΚ προκειμένου οι δύο ομάδες να προχωρήσουν σε συνεργασία με βασικό γνώμονα την αξιοποίηση των ταλέντων του συλλόγου που εδρεύει στην Μελβούρνη.
Πηγή: sdna.gr
«Συζητήσεις για συνεργασία μεταξύ ΠΑΟΚ και Γουέστερν Γιουνάιτεντ»

Όπως τονίζεται στην Αυστραλία, διοικητικοί εκπρόσωποι της συλλόγου βρέθηκαν στην Ελλάδα έχοντας συζητήσεις με ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την φύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Επιθυμία της Γουέστερν Γιουνάιτεντ είναι οι «εκκολαπτόμενοι» αστέρες της ομάδας να πάρουν ευκαιρίες στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ προκειμένου να έχουν ταχύτερη ποδοσφαιρική ανέλιξη.

Πρόεδρος της Γουέστερν Γιουναίτεντ είναι ο Τζέισον Σουρασής με καταγωγή από την Κω. Στον πάγκο της Γουέστερν Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο Τζον Αλοίζι, με συνεργάτη τον άλλοτε παίκτη του ΠΑΟΚ, Τζόνι Αναστασιάδη. Πρόκειται για ομάδα που εδρεύει στη Μελβούρνη με έντονο ελληνικό στοιχείο. Στους πρωταθλητές Αυστραλίας αγωνίζεται και ο Πρίγιοβιτς, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 13 γκολ.

Διαβάστε ακόμη...