Η πορεία όσων απασχόλησαν τον ΠΑΟΚ

Aπό paok24.com: Με την αυλαία της μεταγραφικής περιόδου να είχε πέσει, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, υπάρχει μια λίστα ποδοσφαιριστών που απασχόλησε τον ΠΑΟΚ αλλά δεν κατέληξε στην Τούμπα. Τ
Πηγή: paok24.com
Η πορεία όσων απασχόλησαν τον ΠΑΟΚ

ο PAOK24 καταγράφει τη μέχρι τώρα φετινή πορεία των ποδοσφαιριστών για τον οποίους ο «Δικέφαλος του Βορρά» ενδιαφέρθηκε.

Μάρκο Ρέντε: Ο κεντρικός αμυντικός της Χέρακλες μετράει φέτος μόλις τρεις συμμετοχές στο πρωτάθλημα, και αυτές ως αλλαγή.

Κειτά Μπαλντέ: Ο Σενεγαλέζος φορ βρέθηκε στη Μόσχα και συγκεκριμένα στην Σπαρτάκ. Έγραψε μια συμμετοχή και ακολούθως τιμωρήθηκε με αναστολή δραστηριότητας λόγω παραβίασης του ελέγχου ντόπινγκ. Μένει από εδώ και πέρα να διαπιστωθεί το τι θα συμβεί στην περίπτωσή του.

Ρικάρντο Μάνγκας: Ο αριστερός μπακ της Μπορντό, βρίσκεται πλέον στη Μποαβίστα, στην οποία δεν έχει ρόλο βασικού. Μετράει τέσσερις συμμετοχές, όλες ως αλλαγή.

Τάσος Δώνης: Ο Έλληνας επιθετικός βρίσκεται στον ΑΠΟΕΛ, με τη φανέλα του οποίου έκανε το ντεμπούτο του ως αλλαγή.

Γέφερσον Σοτέλδο: Ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός μετράει πέντε συμμετοχές με τη φανέλα της Σάντος, όλες ως βασικός. Έχει γράψει μια ασίστ όμως τα αποτελέσματα της Σάντος δεν είναι καλά. Σε αυτούς τους πέντε αγώνες, η Σάντος έχει μια νίκη, μια ισοπαλία και τρεις ήττες, με τελευταία αυτή από τον Παλμέιρας.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...