«Τρελαίνει» τον ΠΑΟΚ ο Νάρεϊ (pic)

Από sdna.gr: Μια ανάρτηση των πεπραγμένων του Κάλεντ Νάρεϊ φανερώνει με τον καλύτερο τρόπο τις σκέψεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για το νέο τους μεταγραφικό απόκτημα που έχει... τρελάνει τους Θεσσαλονικείς.
Πηγή: sdna.gr
«Τρελαίνει» τον ΠΑΟΚ ο Νάρεϊ (pic)

Είναι τα νούμερα αλλά είναι σαφώς και η εν γένει παρουσία του Κάλεντ Νάρεϊ στην ομάδα που έχει -δικαιολογημένα- ενθουσιάσει τους ασπρόμαυρους. Σε εφτά παιχνίδια με την φανέλα του ΠΑΟΚ, ο 28χρονος εξτρέμ έχει προλάβει να καταγράψει δύο γκολ και δύο ασίστ, έχοντας αφήσει με το... καλημέρα το αποτύπωμά του εντός της ομάδας.

Το εντυπωσιακό στην περίπτωσή του είναι πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έδωσε νωρίς τα διαπιστευτήρια του, έκανε τον χρόνο σύμμαχό του και μπήκε με ελάχιστες προπονήσεις στην εξίσωση της ενδεκάδας. Και με την παρουσία του στην εκκίνηση του πρωταθλήματος, δείχνει να αποτελεί μία «σταθερά» της μεσοεπιθετικής γραμμής του ΠΑΟΚ.

Στην προκειμένη δεν είναι μόνο τα νούμερα που αναδεικνύουν τη μεταγραφή του ΠΑΟΚ αλλά και η γενικότερη παρουσία του εντός του γκρουπ, κουμπώνοντας εξαιρετικά στο τακτικό πλάνο του Ραζβάν Λουτσέσκου, όντας μία περίπτωση ποδοσφαιριστή από εκείνες που «λατρεύει» ο Ρουμάνος για να δουλεύει...

Πέρα από το αγωνιστικό αποτύπωμα, κάτι που μπορεί εύκολα κανείς να αντιληφθεί παρακολουθώντας τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, είναι και οι πρώτες άριστες εντυπώσεις που έχει αφήσει στους ασπρόμαυρους με τον χαρακτήρα του και τη συμπεριφορά του. Κάτι που -επίσης- είναι πολύ σημαντικό για την εύρυθμη λειτουργία ενός συνόλου, γνωρίζοντας πως έχουν κουμπώσει ένα κομβικό κομμάτι στο φετινό παζλ.

Το βέβαιο είναι πως ο Νάρεϊ ξεκίνησε ιδιαίτερα... ζεστός το νέο του ταξίδι με τον ΠΑΟΚ και στις τάξεις του Δικεφάλου ευελπιστούν σε μία ανάλογη συνέχεια.

Διαβάστε ακόμη...