Η υποτίμηση του ΠΑΟΚ συνεχίζεται

Aπό paok24.com: Ολοκληρώθηκαν οι πρώτες 5 αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Superleague, με τον ΠΑΟΚ να φιγουράρει στην δεύτερη θέση με 11 βαθμούς, στο -4 από τον Παναθηναϊκό, τον οποίο αντιμετωπίζει στην Τούμπα μετά την επιστροφή από την διακοπή για της εθνικές, στο +2 από ΑΕΚ και στο +3 από τον Ολυμπιακό.
Πηγή: paok24.com
Η υποτίμηση του ΠΑΟΚ συνεχίζεται

Παρά το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ είναι η μία από τις μόλις δύο αήττητες ομάδες του πρωταθλήματος, σε αυτό το ξεκίνημα, και το γεγονός πως είναι δεύτερος, κανείς δεν πιστεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στις στοιχηματικές αποδόσεις, ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται ακόμη ως φαβορί και ενώ παρουσιάζει πολύ προβληματική εικόνα. Η διαφορά από πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα είναι πως οι ερυθρόλευκοι έχουν ανέβει λίγο στα ποσοστά και από το 1,70 είναι πλέον στο 2,30.

Ο Παναθηναϊκός ακολουθεί, με το ποντάρισμα του να προσφέρεται περίπου στις 2,5 μονάδες ενώ ακολουθεί η ΑΕΚ που παίζεται κοντά στις 6,5. Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται 4ος με 13 μονάδες, κάτι που δημιουργεί απορία ειδικά για την διαφορά του με την ΑΕΚ.

Φυσικά, οι αποδόσεις στηρίζονται σε μεγάλο βαθμό και στις προτιμήσεις του πονταρίσματος του κόσμου, που από ότι φαίνεται υποτιμούν εντελώς τον ΠΑΟΚ.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...